Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szemét dolog lenne részemről, ha lelépnék egyedül edzeni úgy, hogy a párom a vendéggel itt maradna néhány órára?
A szitu a következő:
Párom haverja megkért minket, hogy hadd aludjon itt egy éjszakát, mielőtt visszautazik külföldre, amibe belementünk, ez azonban azt jelenti, hogy ma délután 2-től holnap este 7-ig kb itt lenne, tehát nem csak aludna.
Párommal együtt szoktunk edzeni menni alapvetően, viszont én ma nem akartam csak azért beszorítani a reggeli és a srác érkezése közé egy edzést, hogy "letudjuk", így én nem mentem vele edzeni. Mondtam páromnak, hogy majd én holnap elmegyek valamikor nap közben, azt gondolván, hogy nem probléma, hogy a vendég néhány órát nem lát engem, tökéletesen el tudna beszélgetni, játszani, stb párommal, nem értem, miért kéne végig itt lennem.
A reakciója az volt, hogy ez nem lenne valami fair dolog, mert ő nem tudja ugyanezt megtenni (mivel az ő régi ismerőse), és ő is szívesen menne máskor edzeni, amikor neki is kedve lenne, és mennyire gáz az, hogy ő itt maradna egyedül "szórakoztatni" a vendéget.
Én látom rosszul, vagy valóban ha 30 feletti emberekről van szó, akkor nem kell csak azért valakit bébiszittelni, mert "illik" végig itt lenni, amíg ő is itt van?
Jaj, nekem ez őszíntén szólva gyerekes hisztinek tűnik. Ő nem tud menni, akkor nehogymár te menjél. Nem akar egyedül “szívni”.
Egyáltalán nem gáz, ha otthagyod őket kicsit. Elsősorban az ő vendége, meg hát pasik, hadd témázzanak együtt, miért kéne neked mindenáron őrizned őket. Tényleg nem értem.
Nekem nem jelentene problémát ha pár órára edzeni mész, mi több jó is lenne, hogy tudunk négyszemközt beszélni a barátommal.
Viszont vele élsz együtt, nektek kell megbeszélni kinek mi fontos. Leírás alapján nem álltál ki magadért megfelelően, avagy nem számít a véleményed a kapcsolatban. Utóbbi probléma lesz a későbbiekben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!