Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg szemét dolog lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szemét dolog lenne részemről, ha lelépnék egyedül edzeni úgy, hogy a párom a vendéggel itt maradna néhány órára?

Figyelt kérdés

A szitu a következő:

Párom haverja megkért minket, hogy hadd aludjon itt egy éjszakát, mielőtt visszautazik külföldre, amibe belementünk, ez azonban azt jelenti, hogy ma délután 2-től holnap este 7-ig kb itt lenne, tehát nem csak aludna.

Párommal együtt szoktunk edzeni menni alapvetően, viszont én ma nem akartam csak azért beszorítani a reggeli és a srác érkezése közé egy edzést, hogy "letudjuk", így én nem mentem vele edzeni. Mondtam páromnak, hogy majd én holnap elmegyek valamikor nap közben, azt gondolván, hogy nem probléma, hogy a vendég néhány órát nem lát engem, tökéletesen el tudna beszélgetni, játszani, stb párommal, nem értem, miért kéne végig itt lennem.

A reakciója az volt, hogy ez nem lenne valami fair dolog, mert ő nem tudja ugyanezt megtenni (mivel az ő régi ismerőse), és ő is szívesen menne máskor edzeni, amikor neki is kedve lenne, és mennyire gáz az, hogy ő itt maradna egyedül "szórakoztatni" a vendéget.

Én látom rosszul, vagy valóban ha 30 feletti emberekről van szó, akkor nem kell csak azért valakit bébiszittelni, mert "illik" végig itt lenni, amíg ő is itt van?

febr. 10. 12:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs benne semmi. Két pasi meg örülni is kellene, hogy tudnak nyugodtan beszélgetni .
febr. 10. 12:47
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
En csak az elvet irtam le, meg egy peldat hozza, hogy konnyebben atmenjen, hogy mit jelent ez az elvont fogalom. Innentol ez mar a te dolgot, hogy mit gondolsz az egeszrol, milyen donteseket hozol, milyen kovetkezmenyekkel szamolsz, felnott ember vagy. Ahogy a boltban is mukodik az ar/ertek arany, ugy az elet szamos teruleten is felmerul a megeri/nem eri meg kerdes. Ez mindenkinel egyedi, mashol huzzak meg az emberek a hatarokat. Teljesen valid a te dontesed is, ahogy a baratode is. A feszultseget az fogja okozni, hogy a baratod mas ertekrend szerint el, mint te. Amikor arrol beszelunk, hogy illik-e egymashoz egy par, akkor pont ezek a dologk azok, amik mutatjak, hogy nem teljesen. Itt mar csak az a kerdes, hogy mennyire "hajlotok", mennyire mentek el a falig. Ha a baratod verig sertve erzi magat miatta, es te is kotod az ebeet a karohoz, akkor abbol baj lesz. Ha legyint ra, hogy tobb is veszett mohacsnal, akkor meg nyilvan mi sem tortent. Felnottek vagytok, le tudjatok ezt jatszani. Ha sikerul a problema bekovezte elott megbeszelnetek es kozos nevezore jutnotok, az lenne az igazi. Ha mindketten maganakcioztok, mert nem tudtok kozos dontesre jutni, majd utana meg egymas fejehez is vagjatok, az a rossz kimenetel. Torekedj az elsore.
febr. 10. 12:50
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Egyetlen hétvégéről van szó basszus, nehogy már ne bírd ki egyszer, hogy kihagyod az edzést.
febr. 10. 12:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A párod haverja nem a tiéd. Miért neked kéne szórakoztatni? Ha egyedül nem bírja elviselni akkor ne legyenek barátok 😂
febr. 10. 13:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nekem ez őszíntén szólva gyerekes hisztinek tűnik. Ő nem tud menni, akkor nehogymár te menjél. Nem akar egyedül “szívni”.

Egyáltalán nem gáz, ha otthagyod őket kicsit. Elsősorban az ő vendége, meg hát pasik, hadd témázzanak együtt, miért kéne neked mindenáron őrizned őket. Tényleg nem értem.

febr. 10. 13:19
 16/26 anonim ***** válasza:
54%
Haver faxert alszik ott... ha gyerekkori kis ujjas igazi barat azt mondom ok.. de egy haver ???!
febr. 10. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, miért ne mehetnel edzeni. A párod haverja. Nem bír vele pár órát elleni?
febr. 10. 14:40
 18/26 A kérdező kommentje:
#16 feltételezem spórol a szállással, ha jól vettem ki a szavaiból, 1 hétre jött vissza, és 3 különböző emberhez hívatta meg magát, hogy elszállásolják.
febr. 10. 14:43
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A pasinak miért fáj, hogy nem vagy ott végig velük? Utalja a haverjat?
febr. 10. 15:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jelentene problémát ha pár órára edzeni mész, mi több jó is lenne, hogy tudunk négyszemközt beszélni a barátommal.

Viszont vele élsz együtt, nektek kell megbeszélni kinek mi fontos. Leírás alapján nem álltál ki magadért megfelelően, avagy nem számít a véleményed a kapcsolatban. Utóbbi probléma lesz a későbbiekben!

febr. 10. 15:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!