Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatnál-e társ miatt alapvetően az életeden, életstílusodon, ha összességében elégedett vagy azzal ahogy élsz?
Valamennyire mindenképp kell. Előző férjemért sajnos tul sok mindent megváltoztattam, szinte teljesen feláldoztam magam. Kezdődött a hobbijaimmal, a barátaimmal, és majdnem a családommal is.
A mostanival legalább ezekben már szabad vagyok, de nekem ujdonság volt munkába járás helyett pl a mindennapos főzés, mosás, mindig azt mondtam hogy ezt én sose fogom!
De persze ott volt hogy kivetel ha a férfi keres annyit, és amúgy mindent megad. És itt most nem ékszerekre meg ilyenekre gondolok, hanem azt a szabadságot amiről álmodni se mertem, hogy csak gondolunk egyet es ha tudunk elmegyünk ide-oda. Nem hajt, nem cseszeget, és kiáll mellettem bármi is van (pl problémák az exxel).
A koran kelesre gondolsz? Azon lehet kicsit valtoztatni,de ugy igazsagos ha a madik is enged es kicsit o is valtozik.
Illetve egxik bulizos masik nem: a hetvege 2 nap bulibol lehet 1 vagy rovidebb idot ottolteni.
Tudod van enido,amikor szabadidod magaddal foglalod el.
A kerdesed pontosithatnad,mert igy nem eleg konkret. Felreertheto . Igy nem kapsz segito valaszokat. Hozz fel peldaszitukat.
Ha ő akar saját elvei miatt rákényszeríteni, akkor nem.
Nálunk csak annyi van, hogy ketten több lett d.u.-i feladat és sajnos nem tudok olvasni.
35/F
Nem változtatnék a jellememen és az értékrendemen. Azon jelenleg hogy jobb alakom legyen, egészséges legyek (most változtatok), illetve mivel kevés önbecsülésem lett az eddigi tapasztalataim miatt ezért azt megerősíteném.
Egyébként már vágyok párkapcsolatra, 2 éve szingli vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!