Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyok jó a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok jó a barátom számára?

Figyelt kérdés

Mindent leszól kb. amit én szeretek, vagy szeretnék vele együtt csinálni. Leszólja a filmeket, zenéket, kb. mindent amit kedvelek.

Azt mondja, ha összeköltözünk meglátja milyen háziasszony lesz belőlem, mert most úgy látja, hogy lusta, és hisztis vagyok. Meglátja hogy milyen lesz velem élni, utána fog majd megkérni. Most is a kezével hadonászott a szemem körül, hogy lusta vagyok, vigyek már be neki egy kis kólát. Vendégségben van nálunk, nem élünk együtt.

2024. febr. 4. 17:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Nem a pasi a jutalom egy nőnek hpgy megkéri.

Hanem forditva. Mivel a nők szívnak mindig a gyerekkel haztartással lelépős pasikkal es 20 évig lesz a nyakán a gyerek.

Soha nem a pasinak kell gondolkodnia akinek egy laza d.gás csak egy gyerek, hanem a nőnek hogy kihez megy hozzá milyen emberhez aki mellett szemvedni fognak vagy nem.

Kicsit el van szállva a csávo.

2024. febr. 4. 18:16
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem a pasik kapálják el magukat hazassággal hanem a nők. Nem a nőnek kell megfelelnie a ház urának, hanem forditva kéne bizonyitani, hogy egy pasira számithat e a családja vagy egy barom.
2024. febr. 4. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
És mi van, ha egyik sem jutalom? Esküszöm, sem azt nem értem, amikor a nők jutalomként tekintenek a szexre, sem azt, amikor a férfiak meg kegyes áldozatként a házasságra. Hát baszki, ha nem akarják, akkor ne csinálják, ne menjenek bele.
2024. febr. 4. 18:19
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Azért, mert ő nem elég jó hozzád és tudja, de inkább téged döngöl a földbe és abból nyer erőt. Nem értem miért nem dobod ki komolyan. Még egyedül is jobb lenne életed végéig, mint vele maradnod.
2024. febr. 4. 18:22
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

A pasi hiszi azt hogy ő a jutalom olvasd már el a kérdest!

Azt hiszi a pali, ha a nő jol viselkedik akkor megérdemli talán hogy kegyeskedik megkérni!

Forditva ül a lovon!

2024. febr. 4. 18:23
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
Miért nem vagy elég jó saját magad számára, hogy ne ilyen alakkal legyél? Nem érdemel meg.
2024. febr. 4. 18:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Te lementel labtorlobe. Mindegy, hogy miert budos taho valaki. A kerdes, miert turod ezt.
2024. febr. 4. 19:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd jól is főzöl neki, jól is vezeted a háztartást, ő mindig de mindig a mostaniakat fogja felhozni (felróni), tehát szakíts vele.

Ffi.

2024. febr. 4. 19:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja, ha összeköltözünk meglátja milyen háziasszony lesz belőlem..."

Háziasszony? Ezek szerint el fog tartani?

2024. febr. 4. 19:09
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
Hehe, amúgy ott a pont a 19-nél. Háziasszony? Fizesd meg te szerencsétlen tulok. De nem tudod mert egy csóringer, szerencsétlen, bérből vagy fizetésből élő nulla vagy 😅
2024. febr. 4. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!