Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom ilyen mai népszerű mű nőt kedvel akkor nem vagyok számára elég jó?
Megláttam, hogy az oldalán milyen kedvelt oldalai vannak , azaz milyen oldalakat követ, és láttam köztük egy olyan ismert amerikai celebnek mondható lányt aki a nagy fenekéről, melléről és pózolásairól híres, és teljesen kiborultam. Tudom, nem kérhettem volna ezt rajta számon, de ilyenkor nem tudok túl lépni ezen. De szeretnék változni!
( nem tartom normálisnak, hogy mondjuk nem egy szépségideál, tök mindegy Angelina Jolie vagy Salma Hayek hanem ilyen....
)
Lányok, nők, ti ezeket hogyan viselitek el? Hogy álljak hozzá a dolgokhoz?
Az én fejemben úgy van totál, hogy akkor az biztos jobb lenne neki mint én és hiányolja bennem ezt és azért van ez...
Le kell vele ülni megbeszélni, hogy ez téged zavar, viszont szeretnél a hozzáállásodon változtatni, segítsen valahogy.
Felesleges számonkérni, vagy hazudni fog valami szépet, amit úgysem hiszel el, vagy elmondja az igazat, és mégjobban kiakadsz.
De mit üljek le vele megbeszélni?
Ezen szerintem nincs mit, mikor megjegyzéseket tettem neki arról a nőről akkor sem tudott mit mondani, azt, hogy nem tetszik neki, de erre mikor azt feleltem, h ogy akkor meg miért követed akkor erre azt mondta, hogy attól még nem tartja vonzónak a nagy seggeket, csak bejelölte az oldalát és ennyi, nincs jelentősége.
A pasik tényleg ilyenek?:(
Miért ne lennél neki elég jó? Veled van és nem egy "népszerű műnővel", nem, Akkor meg? :)
A pasik nézelődnek, ez van. A nők is megnézik a jó seggű pasikat, csak kevésbé látványosan. Inkább örülj neki, hogy csak neten teszi ezt, és nem melletted az utcán. :) Amíg téged szeret, meg veled van, addig ilyesmin kár frusztrálni magad.
Az én pasim is megnézni a nagymellű, kerek fenekű nőket, sokszor még megjegyzést is tesz rá, mikor mellette vagyok (igen, én meg morgok miatta :D), de ennek ellenére mellém bújik este az ágyba, és nem egy ilyen műliba mellé. Szerintem ennél ütősebb érv nem kell. :)
25N
Fogadjunk, hogy Kim Kardashianről van szó. :D
Egyébként gyerekes dolog ezen hisztizni. Instagramon én is követek több férfimodellt, vagy színészt, de ez nem jelenti azt, hogy rájuk vágynék a mostani kiszemeltem helyett, egyszerűen csak jó nézegetni a képeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!