Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyen ennyire szégyenlős a barátnőm?
Ha megvan neki, akkor szégyenli magát előttem. Olyankor nem zuhanyzunk együtt, mint máskor. Esténként olyankor mindig nadrágot húz az alváshoz, mikor egyébként nem szokott, és mindig mondja, hogy ez úgy kényelemetlen neki.
Gyakran csinál olyat ilyenkor, hogy leteper, mert kívánja az együttlétet, aztán ebből az lesz, hogy visszakozik, nem akarja, hogy ilyenkor meztelenül lássam, mert az "kiábrándító lesz", aztán végül a helyzet eredménye az hogy ő kielégít engem, de én nem viszonozhatom, mert ő éppen "undi és nem lenne jó nekem".
Meg ugy en block takargatja magát olyankor, mert nem akar kiábrándító lenni. Viszont én többször elmondtam neki, hogy nem zavar, de ettől nem változott semmi a viselkedésén.
#2 Másfél éve vagyunk együtt, ebből több, mint egy éve együtt is élünk.
#8 Ha azért csinálná ezt, mert így jobb neki, akkor nem zavarna. Az zavar, hogy azért csinálja így, hogy ne legyen kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!