Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Elsőre nem fura amikor a barátnőtök pukizik? És a párkapcsolatotokban mennyi idő után "mertetek"?
Azt mondják ez bizalmi kérdés is, ebben lehet hogy van valami. Az én barátom kicsit szégyenlős. Sokáig még pucéran is alig volt, szex közben be kellett takartunk magunkat. Aztán ezt sikerült leküzdeni, ma már legtöbbször együtt fürdünk. Volt már rá alkalom, hogy véletlen kicsúszott egy neki, vagy nekem. Eddig nem vettük úgy fel a dolgot. Tudom, hogy majd idővel kialakul ez is, de én attól tartok, hogyha meghall majd akkor kevésbé tart nőiesnek. Van ebben ráció? Illetve ti hogyan kezeltétek a dolgot? Inkább viccesen, vagy nem foglalkoztatok vele?
Ja amúgy, másfél éve vagyunk együtt.
van egy tuti tippem:
pukizz egyet hogy hallja! aztán kezdj el nevetni ezzel is azt bizonyítva, hogy nincs mit szégyelni. bátran pukizz előtte, mert nem szégyen! egy idő után majd meglátod, hogy ő is fog előtted
Mi pár hónap után már pukiztunk egymás előtt.
Láttam rajta h valami nincs rendben. Mondta h fáj a hasa én meg lazán rávágtam h pukizzon nyugodtan ha az a baj. Nah ő utána már nem tartotta vissza és én is mikor olyan volt mondtam h kell, ő is mondta h nem zavarja. Ha cifrára v büdire sikerül akkor röhögünk egy sort rajta. Sztem semmi szégyelni való nincs benne. Ilyen az ember, hozzá tartozik a biológiájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!