Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenlős még mindig a barátnőm?
én 16vagyok ő 18
4hónapja járunk már sexeltünk egy csomószor.
viszont egy valamire nemtudom rávenni..hogy együtt fürödjünk..nem értem ez miért olyan nagy kérés..
a válasz az rá hogy nem akarja hogy lássam hogy borotválja a p.nciját meg ilyenek..
nekem viszont ez túl furcsa, mivel eleget láttam már sex közben szóval nem értem..
főleg lányok válasza érdekelne, hogy van valami kulisszatitok lányoknál fürdés közben? vagy miért nem fürödhetünk együtt?
nyilván nem azt akarom hogy a hét minden napján, csak amikor átjön hétvégén (péntektől vasárnapig) akkor egy este lehetne egy kicsit.. (szüleim sem lehetnek zavaró tényezők, mert le a kalappal előttük, nagyon aranyosak hogy mindig bevonulnak a szobájukba, és nem kevernek ott ha nem muszáj, csak ha együtt eszünk meg ilyenek)
:) szerintem a barátnőd még nem tudja veled teljesen elengedni magát.... ez sokáig velem is így történt. mi a férjemmel már együtt éltünk amikor az együtt fürdésbe nagy nehezen belementem de csak mert rágta a fülemet:)
ne erőltesd:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!