Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam vagy próbáljuk megmenteni? 22l 29f
Feltételezzük, hogy fél a pénzéhes nőktől és azért nem állta az első randit és nem kapsz még Milka csokoládét sem. Ha így van akkor tesztel téged és hiába jönne rá idővel, hogy nem vagy az akkor is mélyen legbelül úgy gondolná, hogy de az vagy.
Viszont nem beszélhetünk ilyesmiről ugyanis még arra is képes, hogy családi összeülésben mégcsak egy tányér levest se kapj és még ha együtt is vagytok ő inkább döglik.
Már a tesztelés nagyon gáz pláne nem az, hogy egyáltalán mégcsak emberszabásúnak se tart.
Kutyának, macskának ad enni az ember, vagy kisgyermeket megkínál ha nem nem zsugori.
Nem várható tőle semmi jó ha még embertársáként sem tisztel.
Nagyon gyorsan, lehetőleg ma szabadulj meg a féregtől.
14#
A srác hívta el randira, vagyis neki illett volna állni. Vagy akkor válasszon olyan helyszínt ami nem fizetős. Nem első randin szokás a nőt tesztelgetni, pláne nem egy mozi árán.
#15 Igen ezért furcsáltam én is mikor simán eltette.
(egyik volt pasim se csinált ilyet, nem engedték hogy álljam a részem. Persze masba viszonoztam mindig, valami finomsag amit szeret,vagy valami kis ajandek amivel megleptem cserébe)
De gondoltam csak egyszeri alkalom lesz. Viszont most megint el akart hívni amit rögtön lemondott merthogy a hónapba nem lesz erre keret.
"Viszont most megint el akart hívni amit rögtön lemondott merthogy a hónapba nem lesz erre keret." Magyarul RÁD nincs kerete, meg a veled való kapcsolattartásra, inkább elkölti másra, de ha te nyitod a pénztárcád, azt nyugodt szívvel elfogadja. Miközben egyébként otthon lakik, és kétszer annyit keres, mint te, és ezer dolog van, amihez nem igazán kell pénz, és mégis jólérezheti magát az ember.
Na, tudod, ki pazarolni több időt egy ilyen herére, aki már az első randin is megmutatta, mekkora egy gáláns férfiember, és azóta csak fokozza...Neki nem kapcsolat kell, hanem csak valaki, akivel néha dug, de nincsenek egyéb emberi igényei.
Atyaúristen, édespicilány, menekülj!
Találsz te különbet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!