Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhàny hete, a háború kapcsán azt mondtam a férjemnek, hogy ha valami miatt a gyerekeink élete veszélyben forogna én akár a testemmel is hajlandó lennék megmenteni őket (szex). Ő ezen most borult ki, pedig szerintem ez a normális. Kinek van igaza?
Szerintem szerencsétlen katonák akiket kivezényelnek a helyszínre nem akarnának semmit, de te már egyből felhoznád, hogy "dugjunk, csak ne bánts minket!". :D
Ha ezt elképzelem egy töpszli molett, kukkeros, görbehátú, lógócsöcsű nővel, akkor még viccesebb.
Ha nincs min veszekedni, akkor csináltok rá okot. Értem.
Amúgy az egész felvetés irreális. Ha egy pár fegyveres katona meg akar dugni, akkor meg is fog, akár beleegyezel, akár nem. A férjed se sokat tehetne, csak felfogja az első golyót. A gyerekeid sorsa meg megint csak kétséges.
Induljunk ki abból, hogy betartják az írott és íratlan törvényeket: a gyerekek és a nők nagyobb biztonságban lennének, mint a hadköteles férjed. Nem igazán lenne olyan eset, hogy a gyerekeid kéne likvidálniuk, és megtagadják a parancsot, ha megdughatnak. Biztos csinos vagy, de hidd el, hogy nem érsz annyit. Hadbíróság, statárium, főbelövés, stb.
Szóval ilyen nem lesz.
Olyanra több esély van, hogy a péknek már csak egy kis cumival tudsz fizetni, ha nem akartok éhen halni. Van az a szintje a nyomornak, amikor a férjed fogja felájnlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!