Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ezt a kapcsolatot már nem lehet megmenteni?
Már hetek óta csak jobban elmérgesedik a kapcsolatunk a barátommal. Nemrég született meg a kisfiunk is és még emiatt sem enyhültek ezek a dolgok.
Barátom rendőrként dolgozik és bár eleinte nem ilyen volt, de mostanában minden hülyeség miatt elkezd velem veszekedni. Azt mondja, hogy eleve sok olyan dolog történik a munkája során, ami miatt idegesebb, de sokszor hazajönni sem akar, mert itt sem tudja magát elengedni. Szerinte én vagyok itt a legnagyobb probléma. Holott ő az, aki elég undorító stílusban szokott hozzám szólni.
Egyik nap pedig azt vágta hozzám, hogy oké, akkor szakítsunk, de a gyereket mindenképp ő fogja elvinni, akár tetszik akár nem.
Amikor próbáltam vele normálisan megbeszélni a dolgokat, akkor csak annyit mondott, hogy felesleges, csak hagyjam őt békén stb.
26/N
gondolom azert nem jo neki otthon, mert keves a szex es sok a hiszti.
reszedrol meg gondolom ennek is megvan az oka
Igen, megesik.
A jövődön gondolkozz el, milyen virágokat ültetsz majd tavasszal, milyen ruhát veszel.
Mennyi idős a gyerek?
Tud tőle pihenni?
Szexeltek?
Most változott meg ennyire a viselkedése?
Lehet hogy van neki valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!