Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem már nem szeretem a vőlegényem. Hogy lehetne megmenteni a kapcsolatot? Vagy már nincs esély?
5 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve lakunk együtt. 1,5 éve jegyzett el, akkor örömmel igent mondtam.
Sajnos a családjában ebben az évben történt egy súlyos tragédia, ami mindent derékba tört. Azóta a mi életünk is megváltozott, állandóan haza kell járnia segíteni (150km-re lakunk otthonról), amit persze igyekszem tolerálni, mert tudom hogy szükség van a segítségre... javasoltam, hogy költözzünk haza, a családja nem akarta, mondván hogy folytassuk szépen az életünket.
Sajnos már semmi nem olyan mint előtte, nyilván a párom is nagyon megváltozott. Eljutottam arra a szintre, hogy sokszor frusztrál a jelenléte, és legszivesebben csak egyedül lennék, nem vele.
Félek az esküvonktől, hogy egy gyászos sz*r lesz majd, semmi kedvem hozzá. (Idén lett volna, de a történések miatt áttettük jövőre)
Mindenünk közös kb, autók, lakás... de egyszerűen annyira elcsesződött minden, hogy már ezek sem érdekelnének.
Meg lehet ezt még menteni valahogy?? Iszonyú bűntudatom van, de közben szorongok is, hogy mi tévő legyek..
25N
A kérdés az, hogy ő miben változott meg, hogy már nem látod benne a nagy Ő-t? Mi az, ami a tragédia megváltoztatta? A családja éppen azt mondta, ha jól veszem ki a leírásból, hogy csak éljetek együtt, nem kell odamenni segíteni. Ez éppen támogató nyilatkozat feléd.
Ha nem kell segíteni, akkor ő miért jár haza mindig? Milyen gyakran?
Vagy éppenséggel, benned változott meg valami. Ez az első dolog és még csak 5 év telt el az együttlétből! Mi lesz majd 30 vagy 40 év alatt!?
Nem ő neked az igazi aki felè pillangok meg minden lennénej benned.
Sanszos hogy nem ffi csak egy balek.
Köszönöm a kedves szavakat..
Az 5 évünk csak a gyászról szólt együtt, minden évben temettünk valakit. Mindig kitartottam mellette. De úgy érzem nem bírok több ilyet elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!