Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem már nem szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem már nem szeretem a vőlegényem. Hogy lehetne megmenteni a kapcsolatot? Vagy már nincs esély?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve lakunk együtt. 1,5 éve jegyzett el, akkor örömmel igent mondtam.

Sajnos a családjában ebben az évben történt egy súlyos tragédia, ami mindent derékba tört. Azóta a mi életünk is megváltozott, állandóan haza kell járnia segíteni (150km-re lakunk otthonról), amit persze igyekszem tolerálni, mert tudom hogy szükség van a segítségre... javasoltam, hogy költözzünk haza, a családja nem akarta, mondván hogy folytassuk szépen az életünket.

Sajnos már semmi nem olyan mint előtte, nyilván a párom is nagyon megváltozott. Eljutottam arra a szintre, hogy sokszor frusztrál a jelenléte, és legszivesebben csak egyedül lennék, nem vele.

Félek az esküvonktől, hogy egy gyászos sz*r lesz majd, semmi kedvem hozzá. (Idén lett volna, de a történések miatt áttettük jövőre)

Mindenünk közös kb, autók, lakás... de egyszerűen annyira elcsesződött minden, hogy már ezek sem érdekelnének.

Meg lehet ezt még menteni valahogy?? Iszonyú bűntudatom van, de közben szorongok is, hogy mi tévő legyek..

25N

2021. nov. 10. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ne bántsátok a kérdezőt. Mindenkinek csak egy élete van.

Kérdező, szerintem ha neked nem fér bele, akkor szállj ki ebből a kapcsolatból, fiatal vagy még ahhoz, hogy magadat is eltemesd élve.

Amúgy akkor valószínű nem ér neked annyit a vőlegényed, de ismétlem, nincs is ezzel baj, én nem ítéllek el érte. Egy beszélgetést azért (nyugodt körülmények között) megérne, de amúgy borzasztó egy folyton búvalbélelt emberrel együtt élni. Még fiatal vagy, újra kezdheted.

2021. nov. 11. 09:56
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

Hm...a férjemnek elég népes a családja, az elmúlt 15 évben mindig temetni kellett valakit. Hol a mamáját, hol a papáját, hol nagybácsit, nagynénit. Mivel szoros volt a kapcsolata a rokonaival, ezek rendszerint megviselték és voltak nehezebb időszakok nála is és nálam is.

4 éve a papám halt meg, 3 éve a mamám, 2 éve a másik mamám. 1 nagyszülőm él még, aki betegeskedik. Most nekem van szarabb időszakom.

Egy kapcsolat/házasság arról szólna ideális esetben, hogy kitartasz a másik mellett akkor is, ha szar időszaka van. Nem elfutsz az első alkalomnál. Illetve lehet elfutni, de akkor felesleges közös jövőt tervezni.

Sajnos lesznek ennél nagyobb gondok is (mondjuk ne adj' isten ő lesz beteg), akkor mi lesz?

2021. nov. 11. 09:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudok ennél nagyobb gondot elképzelni...

Nem papa-mama halálról van szó, a természet rendje, hogy őket elveszîtjük. Igen az is fáj, èn is eltemettem már minden nagyszülőmet...

Igaz nem írtam részleteket, nem is szeretnék, de úgy tűnik itt mindenki hősiesen viselnè azt, hogy a saját életét másodhegedűsként kell élnie... mert minden háttérbe szorul, amikor 3 kisgyerek árván marad... és nem tudsz tenni semmit ellene, legszivesebben csak menekulnel az eletbol is!!!!!

2021. nov. 11. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!