Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem veszi nyomulosnak?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot.nagyon sokat beszélünk,mindennap ha én is meg ő is fenvan pont, míg volt pénz teloján smst is iirt mindennap, h sokszor járok eszébe meg ilyenek..és hnap kézi meccse lesz..és nem tolakodo ha irok smst elötte h sok szerencsét a meccshez?:)2010. okt. 23. 21:51
2/7 A kérdező kommentje:
de utolso smst is én küldtem elöször.. :D akkrosem az? de azt mondta utána h örült neki.. msot ha nem érdekelné akk nem mondott vna rá semmit..
2010. okt. 23. 21:54
3/7 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
de utolso smst is én küldtem elöször.. :D akkrosem az? de azt mondta utána h örült neki.. msot ha nem érdekelné akk nem mondott vna rá semmit.."
Awww... UTOLSÓ sms-t hogyan lehet először küldeni, drága? :D
Igen, érdekli, örül neki, hogy egy csaj érdeklődik utána. Ne gondolkozz már annyira, hanem cselekedjél.
4/7 A kérdező kommentje:
Awww... UTOLSÓ sms-t hogyan lehet először küldeni, drága? :D -- na:D ugy értettem h eddig mindig ő irt..de utoljára én irtam..de nem tudott rá válaszolni akkormár mer lefogyott kártya..de felhivott más számrol h mindjár jön fel msnre.. most akár annyira nem is kellett vna hivnia..msnen is elmondhatta vna h azért nem tudott visszairni mer nincs pénze máár. ja meg egyszer még irtam , és akkor még volt pénze..és azt irta h máris jobb lett a napja h irtam.:D
2010. okt. 23. 22:07
5/7 anonim válasza:
Ok. Az esküvőre majd hívjatok meg. :) De mindenesetre ne szalaszd el a boldogságot. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ugy vagyok vele én is, hogy most mit veszítek ha irok.. de viszont nyerhetek.. :)) Sok mindent büszkeség miatt elszalasztottam.. :/
2010. okt. 23. 22:15
7/7 anonim válasza:
Ahogy olvastam a szöveget az a benyomásom hogy belezúgtál...
Ha jól vettem ki akkor küld el az sms-t és ha teheted akkor menj el a meccsre, a végén meg mond meg neki hogy mit érzel iránta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!