Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne írni? Msn-ezek egy lánnyal (16-16) és nem merek neki írni semmit mert félek hogy "letámadósnak", nyomulósnak veszi!
ezek szerint teccik neked :)
pl ezt nyugodtan elmondhatod neki,azt is hogy szégyellős vagy.MINDEN LÁNY ÖRÜL HA TETSZIK VALAKINEK:D.ettől még nem vagy nyomulós kérdezd meg milyen témák érdeklik biztos lesz valami közös érdekődés valmi felé....
nem kell rámenősnek lenned sőt ! de beszari se :P
thx :)
még jöhetnek a válaszok
Nincs baj ha rájön mi a szitu (huh, belekapartam egyet a falba). Ha elhívod valahova persze, hogy tudni fogja, hogy neked "minimum" tetszik.
Mit értesz azalatt, hogy nem fog menni? Ha nem tudod elhívni személyesen, akkor msn-n is megteheted, nem?
Egyébként az például, hogy "Szia. - Milyen napod volt?" el nem tudom képzelni, hogy miért olyan veszett nyomulós. :)
Sok sikert! :)
Sárky
Szia
Csak légy természetes,írd azt amit szeretnél és ne gondolkodj hülyeségeken, akkora hülyeséget nem tudsz írni, írj nyugodtan.bátran :)
Sok sikert
Zeusz 19/F
Ehh. Szerintem ne félj attól,ha esetleg nyomulósnak tűnsz. A lányok imádják,ha viccesen kötekednek velük,csak mosolyogj mellé jó sokat:D Mutasd meg egy félórás beszélgetésben,hogy jó a humorérzéked,magabiztos és vidám csávó vagy,a lányok az ilyeneket keresik égen-földön:)
Úgyhogy állj a sarkadra és bátran írj neki,jó csajozást;)
Géb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!