Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsak le egy vadidegen pasit/mivel menjek oda hozzá buliban, h ne tűnjön túl nyomulósnak?
Mielőtt bárki azt hinné, h lúzer v 13-14 éves vok, azért kérdeztem meg, mert eddig mindig megvártam, h a pasik kezdeményezzenek, én csak a jeleket küldtem, h jöjjenek, de most már szeretnék változtatni és ÉN kezdeményezni! Kíméljetek meg az idióta, bunkó beszólásoktól kérlek!
18/L
Van több varjácio, megszokott " nálunk " figyi
-Van tüzed ( már ha dohányzol )ha nem...
-Oda mész 1 fickohoz és ezt mondod: szeretnék veled táncolni, mert a barátnöm állitja hogy te nem tudsz táncolni .. :D -elmegy veled ez tuti
- vagy nem hivnál meg egy kolára mert itt nincs egy férfi aki meghivna. hidd el köpni nyelni sem tudna,
-vagy ( ez buli végén a kiszemelt ) nem hivnál nekem egy taxit mert ellopták a mobilom , ezek után lesz ami lesz
-vagy esteleg még a buliba : lekéred táncolni, ugyis megy és utána már csak rajtad áll
Ezek jók, de olyannal NE menj oda, hogy "meghívnál vmire?!"
Az olyan pasik, akik úgymond népszerűek, el fognak küldeni, akármilyen jól is nézel ki!
Nem hiszem hogy a kérdezö a népszerö fickokra menne, de bocs ha tévedtem, népszerü fickoknál elérni semmit nem lehet , föleg nem a kérdezönek, aki nem nyomulos stb....
és 18 éves, bocsi az off-ért .
a 2. válaszolo tippjeiböl szerintem max a telefon elhagyós taxis jó.(bocs) vagy ha nem akarsz még menni, mert ugye megszeretnél vele ismerkedni akkor,(a taxis rész helyett) mond hogy hivja fel a bnöd mert nem találod...aztán kombinálhatod valami olyan szöveggel, hogy levágós legyen, hogy nincs pasid, vagy a buliban csak csajokkal vagy.
Most más nem jut eszembe, de szerintem elég ha jeleket küldesz..felveszed a szemkontaktust és kész... ha bejössz a srácnak és nem félős.:D
meg a tűz kérés se rossz,de én pl nem dohányzom és nem járnék olyannal, aki igen, de ha cigizel akkor gondolom ez nem gond.
22/F
én múltkor úgy ismerkedtem össze egy sráccal, hogy akárhányszor elment a közelemben, integettem neki:D egy idő után visszaintegetett, később pedig már magától is, utána pedig odajött:)
szerintem az a lényeg, hogy ne legyél mesterkélt, légy felszabadult és add önmagad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!