Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyomuljak, h ne tűnjek nyomulósnak, de ugyanakkor érezze azt, h igazán érdekel és nagyon fontos nekem?
Sziasztok!
Egy netes társkereső oldalon megismerkedtem egy lánnyal. Találkozás megvolt múlthét vasárnap, aki nagyon ráér, vagy érdekli, itt elolvashatja, kommentálhat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__20772..
A helyzet most ott tart, h ma reggel írt végre az oldalon levelet, amiben konkrétan nem taglalta a dolgokat, csak azt írta, h ő is jól érezte magát velem és hogy most mennie kell, csak nem szeretett volna válasz nélkül hagyni. Oké, el nem utasított, és most úgy érzem a pohár félig tele van, mert talán van egy kis remény, h összejöjjünk. :) Nekem viszont nagyon tetszik ez a lány és nem akarom se elrontani vele, se elveszíteni, ugyanakkor elsietni se a dolgot. Az előbb kicsit felhívtam, mert olyan jó volt hallgatni a hangját és hiányzott amúgy is már! Aranyos volt hallottam, ahogy mosolygott a telefonban én meg csak olvadoztam a vonal másik végén. Úgy mondta, h a mostani hétvégén nem tudunk találkozni, azt nem taglalnám miért, de én se sietettem, csak mondtam neki, h örülnék ha még láthatnám személyesen, amikor neki is jó. Erre mondta azt, h ez a hétvége nem jó. Oké, kibírom nem gáz. Kicsit amúgy félek a lánytól, mert úgy érzem, h én már kezdek odáig lenni érte, míg ő annyira ott még nem tart irántam... és magáról is úgy írta az oldalon, h "szenvedélyes, szabadságot és az életet szerető nő". Csak én érzem úgy, h nem szereti a kötöttségeket?
Köszönöm, h végigolvastátok és a válaszokat előre is!
Nézd,az tény,hogy nehéz nyomulni ugyha nem akarsz nyomulósnak tűnnni:D
Viszább fogod max.
Amúgy,állítólag,a csajok szeretek a nyomulós pasikat.javitsatok,ha NAGYOT,tévedtem volna:D
Hát NAGYOT tévedtél :D
A kérdezőnek meg azt üzenem, hogy nyugi:)
Nagy eséllyel tetszel a csajnak, de ne nyomulj túlságosan, mert el is ijesztheted, aminek a leírtak alapján nem nagyon örülnél. Várd ki míg ő is így érez, türelem, csak ennyit tudok mondani, mást nem tehetsz:)
Köszi a válaszokat!
Értem én, h türelem-tornaterem, csak hiányzik Ő és folyton Rá gondolok. :$
Köszi a választ!
Most várok ja, mert lehet túl sok lehettem neki egyszerre, vagy nem tudom. Ugyanakkor azt se akarom, h azt higgye nem érdekel már (azért nem keresem). Ha várok, meddig várjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!