Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent, ha hozzáérinti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha hozzáérinti a lábát az enyémhez, és amikor észre veszi sem húzza el?

Figyelt kérdés
Egy fiú haveromról van szó. Tudom, hogy az osztályból engem, és még két lányt tart szimpatikusnak. Velük szinte sosem beszélget, de az egyikőjükre rá-rápillant néha. Azt nem tudom, hogy engem szokott-e nézni. Amikor beszélgettünk a suli előtt egy kis csoporttal egymás mellett ültünk. Én meg sem mozdultam, mikor azt vettem észre, hogy hozzám ért a lába. Nem húztam el én sem, és ő is csak 1-2perc múlva. Aztán visszatette ugyan oda. Amikor összeért a lábunk, és mondott valakinek valamit végig vigyorgott, és jó kedve volt. Nem sokkal később mindenki ment a dolgára. Nyilván nem azt jelenti, hogy szerelmes belém, de van rá esély, hogy tetszek neki? Ti hogy látjátok? 15/L
2011. szept. 28. 14:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyértelműen lábfétise van. Vigyázz vele, mert ez a fajta felszólítás nélkül lerágja a lábkörmeidet.
2011. szept. 28. 14:39
 2/12 A kérdező kommentje:

Mind a ketten 15 évesek vagyunk.

1. válaszoló... Köszi, sokat segítettél. :)

2011. szept. 28. 14:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Minimum tetszel neki.
2011. szept. 28. 14:44
 4/12 anonim válasza:
"Aki lájkol b----ni akar!"
2011. szept. 28. 14:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kedvel téged, s mivel nem mer leszólitani, inkább igy akarja tudatni, hogy nem vagy közömbös neki.
2011. szept. 28. 14:49
 6/12 anonim válasza:

meg akar rúgni csak olyan közel van h nem bír elég erőt kifejteni!

bocs hogy csak a címet olvastam mert nem szeretem a regényeket...

2011. szept. 28. 14:59
 7/12 anonim válasza:

ez teljesen 1értelmű...

a lábszag, egy fertőző betegség és a tudomány mai állása szerint, gyógyíthatatlan...

Meg akar fertőzni, szóval félj, rettegj tőle, és a legfontosabb... mindig legyen rajtad Condom!!!!!

2011. szept. 28. 15:07
 8/12 anonim válasza:
osztom az ucssó véleményét! Ha teheted minél hamarabb csapasd le a lábát annak a fasiszta klánivadéknak!!!
2011. szept. 28. 15:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki de én megkérdezném a helyedbe.Mit veszíthetsz semmit.Amúgy meg ha nem és jól nézel ki akkor találsz majd jobbat is.Kérdezz rá ennyi.Nem kell itt találgatni.
2011. szept. 28. 15:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Megfogadom. :D
2011. szept. 28. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!