Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha hozzáérinti a lábát az enyémhez, és amikor észre veszi sem húzza el?
Figyelt kérdés
Egy fiú haveromról van szó. Tudom, hogy az osztályból engem, és még két lányt tart szimpatikusnak. Velük szinte sosem beszélget, de az egyikőjükre rá-rápillant néha. Azt nem tudom, hogy engem szokott-e nézni. Amikor beszélgettünk a suli előtt egy kis csoporttal egymás mellett ültünk. Én meg sem mozdultam, mikor azt vettem észre, hogy hozzám ért a lába. Nem húztam el én sem, és ő is csak 1-2perc múlva. Aztán visszatette ugyan oda. Amikor összeért a lábunk, és mondott valakinek valamit végig vigyorgott, és jó kedve volt. Nem sokkal később mindenki ment a dolgára. Nyilván nem azt jelenti, hogy szerelmes belém, de van rá esély, hogy tetszek neki? Ti hogy látjátok? 15/L2011. szept. 28. 14:37
11/12 A kérdező kommentje:
Rákérdezni még nem merek, egyelőre csak figyelem a viselkedését. Köszi a hasznos válaszokat, és a kevésbé hasznosakat is. Jót mosolyogtam. :D
2011. szept. 28. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!