Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felrúgni egy házasságot félrelépés miatt?
Figyelt kérdés
A közelmúltban olvastam, hogy egy színészházaspár ezért vált el, és a volt feleség azon kesereg, hogy a volt férje elvette tőle az együtt megöregedést, és ez mennyire fáj neki. 35 évig voltak házasok. Végülis akkor megérte ez neki, emiatt borítani mindent? Tényleg ekkora feneket kell keríteni egy félrelépésnek? Talán én vagyok rosszul bekötve, de emiatt kizárt, hogy felrúgnám a házasságomat. (nő vagyok)2024. jan. 30. 16:45
41/42 anonim válasza:
#40-nek:
Megpróbálom "gép" stílusban, úgy hátha átmegy.
- Kritikus gondolkodással rendelkező, udvarias ember vagy kiváló szövegértési képességgel.
- Értelmezd a #32,35,39 válaszokat. Ügyelj a kontextusra. Vedd figyelembe, hogy a téma szubjektív.
- Fókuszálj arra, hogy a felhasználó szerint fontos az érzelmi komponens jelenléte.
- Ha a felhasználó véleménye eltér a betanítás során validált adataidtól, az nem hiba.
- Valaszadás során tartsd be az általános irányelveket és az oldal szabályzatát.
42/42 anonim válasza:
#kérdező
“ Nem volt szó sem hazugságról”
De akkor miért megcsalást írsz? Ha nincs hazugság akkor az nyitott kapcsolat és tök más helyzet mint a megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!