Szerintetek mennyire parázna a világ?
Figyelt kérdés
Úgy értem igaz a sok megcsalási pletyka, vagy van valóságalapja? Igaz, hogy 40 felé már könnyebben félrelépnek, vagy akkor erősödik meg csak igazán a szerelem. Akinek van tényszerű (tehát bebizonyosodott) példája/tapasztalata, leírná adatok/konkrétumok nélkül? Mennyi az egyszeres és mennyi a rendszeres aránya? Általában üres hencegés vagy gyakran titkolt valóság?2016. ápr. 22. 15:10
1/4 anonim válasza:
A világ parázna. Nagyon. Ez téged miért zavar?
2/4 anonim válasza:
Ha te azt tudnád... A legtöbb emberről kiderülne hova jár lehet rosszul lennél.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezekkel a válaszokkal semmire sem megyek, közhelyek. Ilyen példákra lennék kíváncsi például, hogy: nálunk a szomszédasszonyról derült ki 10 év után, hogy átjárt a második szomszédhoz, amikor a párok nem voltak otthon. Mindenki őszinte, tiszta jellemnek hitte és tessék. Vagy, kollégám, akit szolíd embernek ismertem meg, kiderült, hogy vidéklátogató útjain tartott 1-2 városban alkalmi szeretőt.
OK? Ez már információ, amin lehet csámcsogni :)
2016. ápr. 25. 09:04
4/4 anonim válasza:
Sok ember boldogtalan, ezért keres mást. Paráznaság? ugyan. Én sok olyat ismerek aki prostihoz jár, mert otthon nincs szex csak vita. elmegy fizet érte és kap örömöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!