Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyire parázna...

Szerintetek mennyire parázna a világ?

Figyelt kérdés
Úgy értem igaz a sok megcsalási pletyka, vagy van valóságalapja? Igaz, hogy 40 felé már könnyebben félrelépnek, vagy akkor erősödik meg csak igazán a szerelem. Akinek van tényszerű (tehát bebizonyosodott) példája/tapasztalata, leírná adatok/konkrétumok nélkül? Mennyi az egyszeres és mennyi a rendszeres aránya? Általában üres hencegés vagy gyakran titkolt valóság?

2016. ápr. 22. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A világ parázna. Nagyon. Ez téged miért zavar?
2016. ápr. 22. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha te azt tudnád... A legtöbb emberről kiderülne hova jár lehet rosszul lennél.
2016. ápr. 23. 00:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, de ezekkel a válaszokkal semmire sem megyek, közhelyek. Ilyen példákra lennék kíváncsi például, hogy: nálunk a szomszédasszonyról derült ki 10 év után, hogy átjárt a második szomszédhoz, amikor a párok nem voltak otthon. Mindenki őszinte, tiszta jellemnek hitte és tessék. Vagy, kollégám, akit szolíd embernek ismertem meg, kiderült, hogy vidéklátogató útjain tartott 1-2 városban alkalmi szeretőt.

OK? Ez már információ, amin lehet csámcsogni :)

2016. ápr. 25. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok ember boldogtalan, ezért keres mást. Paráznaság? ugyan. Én sok olyat ismerek aki prostihoz jár, mert otthon nincs szex csak vita. elmegy fizet érte és kap örömöket.
2016. ápr. 25. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!