Ennyire elfajult a vilag?
Nem panaszkodni jottem de ugy tűnhet. Amiert elore Bocsi. Ertelmes válaszokat várok h ki h gondolja.
Undoritoak a mai fiatalok.. Szószerint 11-12-13 evesek es szexelnek meg minden xar mert azt hiszik ha nem teszik kikozositik őket.. Egyszeruen beke gondolok es hanyok mert ez undorító gyerek szex.. Raadasul a tanulmányikrol nem is beszelve.. Inkabb dugnak egyet a nem Tom kivel es olyan hülyék h a tetszel a nyugodtan meg ilyen szavakat nem bírnak leírni. Egyszeruen rohad ez a xar vilag.
Ki latja meg igy?? Undorító az új generáció.. Nagy menoknek hiszik magukat de csak telefont nyomkodo kis kölkök annyi különbséggel h regen a csokiért sirtak most meg szexert.. Hányinger es undorító. Nem akarom ilyenekre hagyni a Földet..
Ki gondolja meg igy?? Szivessen beszelgetek ertelmes emberekkel akar privátban is. Es igen én se vagyok sokkal idősebb de ki probaltam par dolgot.. A mai tini lanyokat olyan konnyu manipulálni es olyan termeszetesen megy ez mint eves ivas xaras.
Egyszeruen hányinger.. Eddig se volt jo hely a Fold de ezzel a új fajjal csak rosszabb lesz!!
Sztem jo kategoriaba raktam de ha nem ak bocs.
17F
Igyál megy egy teát.
Amég magadénak érzed azt a problémát amit nem neked szánnak, te csinálod rosszul.
"es olyan hülyék h a tetszel a nyugodtan meg ilyen szavakat nem bírnak leírni."
Na..khm. Bármit felhozhattál volna, de ezt inkább ne. El is veszítetted a hitelességed. Az írásról inkább ne szólj, mert ahogy észreveszem, ez egy fokkal sem jobb.
Van benne valami, de csak bizonyos esetekben, közel sem ez a jellemző. Tudom, hogy most meg fognak kövezni itt, de nem érdekel. (Egyébként ezen az oldalon is rengeteg kérdés van, hogy mikor csináltad ezt-azt, és nagyon sok olyan lány van, aki 16, 18 éves és még nem csinált semmi olyat. (Az persze megint más, hogy mi a valós és mi az ide leírt.)
Na kösz.
Képzeld, 13 vagyok, a tanulmányi eredményem jó, ráadásul nem vágyok a fennt említett dolgokra.
Am meg a korosztályomat szidod, mikor majdnem te is bele tartozol. Tul.képpen 4 év van köztünk.
Szerintem nyugodj le, azt gondolj bele, hogy a világ sz.r hely, és nem csak a korosztályommal van baj.
Ha jobban körülnéznél a "saját házad táján", rájönnél.
~Egy "elromlott", "undorító" mai 13 éves
És ha a helyesírás is szóba jött...
Én is telefonról vagyok. De írhatok neked 5 oldalt is, abba se lesz sok hiba.;)
Nyugodtan pontozzatok le, de amúgy meg nézz magadba, mert én, a mai "undorító" fiatal, aki szintén nagyon gyorsan ír, és szintén telefonról, jobb a helyesírása.
Na, több választ tőlem nem kapsz, elvégre én annyira "idióta" vagyok, és biztos csak valami perverz h.lye választ írnák, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!