Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire elfajult a vilag?

Ennyire elfajult a vilag?

Figyelt kérdés

Nem panaszkodni jottem de ugy tűnhet. Amiert elore Bocsi. Ertelmes válaszokat várok h ki h gondolja.

Undoritoak a mai fiatalok.. Szószerint 11-12-13 evesek es szexelnek meg minden xar mert azt hiszik ha nem teszik kikozositik őket.. Egyszeruen beke gondolok es hanyok mert ez undorító gyerek szex.. Raadasul a tanulmányikrol nem is beszelve.. Inkabb dugnak egyet a nem Tom kivel es olyan hülyék h a tetszel a nyugodtan meg ilyen szavakat nem bírnak leírni. Egyszeruen rohad ez a xar vilag.

Ki latja meg igy?? Undorító az új generáció.. Nagy menoknek hiszik magukat de csak telefont nyomkodo kis kölkök annyi különbséggel h regen a csokiért sirtak most meg szexert.. Hányinger es undorító. Nem akarom ilyenekre hagyni a Földet..

Ki gondolja meg igy?? Szivessen beszelgetek ertelmes emberekkel akar privátban is. Es igen én se vagyok sokkal idősebb de ki probaltam par dolgot.. A mai tini lanyokat olyan konnyu manipulálni es olyan termeszetesen megy ez mint eves ivas xaras.

Egyszeruen hányinger.. Eddig se volt jo hely a Fold de ezzel a új fajjal csak rosszabb lesz!!

Sztem jo kategoriaba raktam de ha nem ak bocs.

17F

#tini #Tul gyorsan változó társadalom #Depreszios tinik
2016. márc. 29. 08:38
1 2 3
 1/28 A harmadik szem ***** válasza:
100%

Igyál megy egy teát.

Amég magadénak érzed azt a problémát amit nem neked szánnak, te csinálod rosszul.

2016. márc. 29. 08:44
 2/28 A kérdező kommentje:
Hmm. Nem erzem magaménak mert annyira orult nem vagyok h magamévá tegyem ezeket a szánalmas gondokat.. Csak!! Undorító. Ha titokban csinalnak le xarnam de mindenhol ezt latom es nem nem a monitoron keresztül a ***** gondoltam.. Hanem h utazás közbe ott izzelnek meg errol beszelnek.
2016. márc. 29. 08:52
 3/28 anonim ***** válasza:
62%

"es olyan hülyék h a tetszel a nyugodtan meg ilyen szavakat nem bírnak leírni."

Na..khm. Bármit felhozhattál volna, de ezt inkább ne. El is veszítetted a hitelességed. Az írásról inkább ne szólj, mert ahogy észreveszem, ez egy fokkal sem jobb.

Van benne valami, de csak bizonyos esetekben, közel sem ez a jellemző. Tudom, hogy most meg fognak kövezni itt, de nem érdekel. (Egyébként ezen az oldalon is rengeteg kérdés van, hogy mikor csináltad ezt-azt, és nagyon sok olyan lány van, aki 16, 18 éves és még nem csinált semmi olyat. (Az persze megint más, hogy mi a valós és mi az ide leírt.)

2016. márc. 29. 09:02
 4/28 A kérdező kommentje:
Telorol vagyok gyorsan potyogogok es automatikus szótár.. Bocs!!
2016. márc. 29. 09:13
 5/28 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elhagyhatod a Földet, a kérdésed alapján csak a létszám lesz kevesebb:)
2016. márc. 29. 09:22
 6/28 A kérdező kommentje:
5os én nem jarok a Földdel szval nem tudom elhagyni. Ne adja magas labdát egy olyannak mint amilyen én vagyok!!
2016. márc. 29. 09:28
 7/28 anonim ***** válasza:
57%

Na kösz.

Képzeld, 13 vagyok, a tanulmányi eredményem jó, ráadásul nem vágyok a fennt említett dolgokra.

Am meg a korosztályomat szidod, mikor majdnem te is bele tartozol. Tul.képpen 4 év van köztünk.

Szerintem nyugodj le, azt gondolj bele, hogy a világ sz.r hely, és nem csak a korosztályommal van baj.

Ha jobban körülnéznél a "saját házad táján", rájönnél.

~Egy "elromlott", "undorító" mai 13 éves

2016. márc. 29. 09:31
 8/28 anonim ***** válasza:

És ha a helyesírás is szóba jött...

Én is telefonról vagyok. De írhatok neked 5 oldalt is, abba se lesz sok hiba.;)

2016. márc. 29. 09:33
 9/28 A kérdező kommentje:
"Es igen én se vagyok sokkal idősebb" nem értem a problémád.. Ki célzott rad?? Aham.. Senki én a többségre értettem.
2016. márc. 29. 09:37
 10/28 anonim ***** válasza:

Nyugodtan pontozzatok le, de amúgy meg nézz magadba, mert én, a mai "undorító" fiatal, aki szintén nagyon gyorsan ír, és szintén telefonról, jobb a helyesírása.

Na, több választ tőlem nem kapsz, elvégre én annyira "idióta" vagyok, és biztos csak valami perverz h.lye választ írnák, igaz?

2016. márc. 29. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!