Ennyire elfajult a vilag?
Nem panaszkodni jottem de ugy tűnhet. Amiert elore Bocsi. Ertelmes válaszokat várok h ki h gondolja.
Undoritoak a mai fiatalok.. Szószerint 11-12-13 evesek es szexelnek meg minden xar mert azt hiszik ha nem teszik kikozositik őket.. Egyszeruen beke gondolok es hanyok mert ez undorító gyerek szex.. Raadasul a tanulmányikrol nem is beszelve.. Inkabb dugnak egyet a nem Tom kivel es olyan hülyék h a tetszel a nyugodtan meg ilyen szavakat nem bírnak leírni. Egyszeruen rohad ez a xar vilag.
Ki latja meg igy?? Undorító az új generáció.. Nagy menoknek hiszik magukat de csak telefont nyomkodo kis kölkök annyi különbséggel h regen a csokiért sirtak most meg szexert.. Hányinger es undorító. Nem akarom ilyenekre hagyni a Földet..
Ki gondolja meg igy?? Szivessen beszelgetek ertelmes emberekkel akar privátban is. Es igen én se vagyok sokkal idősebb de ki probaltam par dolgot.. A mai tini lanyokat olyan konnyu manipulálni es olyan termeszetesen megy ez mint eves ivas xaras.
Egyszeruen hányinger.. Eddig se volt jo hely a Fold de ezzel a új fajjal csak rosszabb lesz!!
Sztem jo kategoriaba raktam de ha nem ak bocs.
17F
Jellemzőbb a 15-18-as korosztályra, de ez mindig is így volt, ez nem újkeletű, a középkorban olykor már házas emberek voltak a hasonló korosztályú emberek. Meg ilyenkor jön az, hogy mindent szeretnének kipróbálni, ami nem is olyan rossz.
Én is ismerek azért pár embert, akik 12-13 évesen egész hétvégén részegek, csak azért, hogy megmutassák mennyire érettek, közben ez messze nincs így, éppen az ellentéte jelentkezik meg.
F/17 #20-as válaszoló
Nos, 14 éves vagyok.
Egy 24 fős osztályba járok,ebből 2-en olyanok,mint amiket leírtál. (piások, cigisek,már szexeltek is)
A másik osztályban nincs ilyen.
Az eggyel alattam lévő osztályban (7.osztály) Az egész évfolyamban nincsenek ilyen gyerekek.
A szomszédom azt mondta,hogy az ő osztályukban ( 7. Osztály ,32 fő) 1 gyerek piás.
Szóval,ez a néhány emberke (évfolyamonként 2-3) még nem tekinthető annak,hogy "jajjj ez a mai generáció"
Sokkal inkább rámondható az erre a generációra (amiben Te is benne vagy) az ,hogy technológia függőségben élünk.
Az igénytelen és gyatra helyesírásra a "telóról vagyok" a legáltalánosabb és legkedveltebb kifogás.
Én is szoktam telefonról írni, mégsem vagyok lusta ékezeteket használni, és én megírom a szöveget, nem csak odahányom ahogy épp jön. Inkább ez a hányinger és az undorító.
Amiket te leírtál, azok meg pont inkább a te korosztályodra jellemzőek.
Egyik generáció sem jobb vagy rosszabb a másiknál, és nevetséges, ahogyan éretlen kölyköknek nevezed azokat az egyéneket, akiknél te csak pár évvel vagy idősebb. Nem kell játszani a hatalmas élettapasztalattal rendelkező felnőttet, mert nem vagy az. És ezzel a "faj" leszólással semmivel sem vagy másabb, mint az általad szidott emberek.
Nem te vagy az első ember, aki így gondolkodik; a legrégebbi ilyen, akiről tudomásom van, az az i.e. 8. században élt Hésziodosz nevű költő/filozófus.
Nem akarok az a tipikus prédikátor gyökér lenni, akinek mindenki ismeri a fajtáját, de azoknak az embereknek a nagy része, akik ilyenek miatt panaszkodnak, általában ki sem látnak a jó dolgukból.
Európában élsz, van fedél a fejed felett, kapsz orvosi ellátást, ha rászorulsz, nem kellett 8 éves korodtól a családod megélhetéséért dolgoznod (nem vagy lány, szóval téged nem lehet azzal ijesztgetni, hogy más korokban 13 évesen megerőszakolt volna egy 30 éves férfi, és ki kellett volna hordanod a gyerekét), és mindennek a tetejében van internet hozzáférésed, amin rajta van a világ majdhogynem minden tudása, ismerkedhetsz emberekkel különböző kultúrákból, és panaszkodhatsz, hogy milyen borzalmas korban élünk...
Javaslom, hogy olvass régebbi korokban íródott regényeket, hogy kicsit tisztázd magadban, hogy az emberek sosem voltak erkölcsösek, és szentek, hiába hiszed el nagyapádnak, hogy bezzeg az ő idejében milyen nemes lélek volt mindenki.
Az emberi faj javarészt mindig ilyen volt, voltak fuckboyok, és naiv lánykák, de a történelemben nekünk adatott meg a legnagyobb kényelem, és kiváltság, és semmi pénzért nem mennék vissza egy előző korszakba sem.
Egyébként nagyon érdekes tudományos magyarázat van amögött, hogy miért érzik sokan, hogy a következő generáció elcseszett lesz az eddigiekhez képest, tökmindegy, hogy az ókorról, középkorról, vagy a jelenkorról beszélünk:
https://www.youtube.com/watch?v=LD0x7ho_IYc
Nagyon érdekes videó, mindenképpen ajánlom a figyelmedbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!