Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire elfajult a vilag?

Ennyire elfajult a vilag?

Figyelt kérdés

Nem panaszkodni jottem de ugy tűnhet. Amiert elore Bocsi. Ertelmes válaszokat várok h ki h gondolja.

Undoritoak a mai fiatalok.. Szószerint 11-12-13 evesek es szexelnek meg minden xar mert azt hiszik ha nem teszik kikozositik őket.. Egyszeruen beke gondolok es hanyok mert ez undorító gyerek szex.. Raadasul a tanulmányikrol nem is beszelve.. Inkabb dugnak egyet a nem Tom kivel es olyan hülyék h a tetszel a nyugodtan meg ilyen szavakat nem bírnak leírni. Egyszeruen rohad ez a xar vilag.

Ki latja meg igy?? Undorító az új generáció.. Nagy menoknek hiszik magukat de csak telefont nyomkodo kis kölkök annyi különbséggel h regen a csokiért sirtak most meg szexert.. Hányinger es undorító. Nem akarom ilyenekre hagyni a Földet..

Ki gondolja meg igy?? Szivessen beszelgetek ertelmes emberekkel akar privátban is. Es igen én se vagyok sokkal idősebb de ki probaltam par dolgot.. A mai tini lanyokat olyan konnyu manipulálni es olyan termeszetesen megy ez mint eves ivas xaras.

Egyszeruen hányinger.. Eddig se volt jo hely a Fold de ezzel a új fajjal csak rosszabb lesz!!

Sztem jo kategoriaba raktam de ha nem ak bocs.

17F

#tini #Tul gyorsan változó társadalom #Depreszios tinik
2016. márc. 29. 08:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom, hogy én még nem találkoztam a korosztályomban ilyen emberekkel.( pedig sok embert ismerek)

Szóval az hogy a többség, nem helyes kifejezés.

Na de komolyan nem veszekedek, tudod van ennél jobb dolgom is.

Bye

2016. márc. 29. 09:41
 12/28 A kérdező kommentje:
En zold kezet adtam de mind1.. Ezert irtam ki kerdest h véleményt halgassak..
2016. márc. 29. 09:43
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a nevetséges és szánalmas, hogy egyrészt a te helyesírásod is eléggé kifogásolható, néhol van ékezet, néhol nincs, 2 pont a mondat végén, stb, másrészt hogy a nálad pár évvel fiatalabbakat kölköknek meg fiataloknak nevezed, amikor te sem vagy se felnőtt, se idős se nagykorú.

Lepontozhatsz nyugodtan, de a helyesírási hibák tömkelegével meg ezzel a stílussal te semmivel sem vagy jobb, mint az általad említett egyének.

2016. márc. 29. 09:45
 14/28 anonim ***** válasza:

Na jó, én megértem, mert igaz ami igaz, eléggé egy.. 'kisemmondom' világban élünk, de nem egy bizonyos korosztályt kell szidni, mert a mai 16-17 évesekkel is sok a gond, meg a felnőtekkel is, még az idősebbekkel is.

Összességében az összes korosztály tehet róla kisrészben, hogy ilyenné vált ez a világ. Mindenki.

2016. márc. 29. 09:47
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de te sem panaszkodhatsz ezzel a stílussal. Roppant gyerekes, arra meg már nem is mondok semmit, hogy kifogásolod az említett korosztály írását, amikor a tiedet is fájdalmas olvasni. 17 éves vagy, mégis próbálsz úgy beszélni, mintha hatalmas élettapasztalatod lenne. Akiket te említesz, csak pár évvel fiatalabbak nálad, te ugyanolyan kölyök vagy még (stílus alapján mindenképpen) mint ők. Nem kell a gyerekes hiszti, és nem kell az általánosítás sem, mert egyáltalán nem ilyen a többség, mint amilyennek te itt leírod.
2016. márc. 29. 09:54
 16/28 A kérdező kommentje:
Fuuuu telorol vagyok nem hasznalok ékezetet.. Az automatikus szótár néha befejez egy szot mielott leírnám es ezert mas lesz!!
2016. márc. 29. 09:56
 17/28 anonim ***** válasza:

Aha....kifogásolod az általad említett korosztályod írását, de akkor neked nézzük el ugyanezt mert te is telefonról írsz.

Na ez a gyerekes.

2016. márc. 29. 09:57
 18/28 anonim ***** válasza:

Hagyd már ezt a "telóról vagyok" dumát kérlek!

Én is telefonról vagyok.

És én, az "undorító" fiatal, érdekes, telefonról is tud írni.

És igen, le tudom írni hogy tetszel, játszik, nyugodt, aludj... nem sorolom.

2016. márc. 29. 09:59
 19/28 A kérdező kommentje:
Nezd ak lassan potyogok. Térjünk el a helyesírástól!! Mivel csak ebben van problématok gondolom a többiben egyetertetek,mivel ellen erv nem nagyon volt!!
2016. márc. 29. 10:00
 20/28 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulnod nem törődni más emberekkel. Mégis miért érdekel téged a másik ember magánélete? Mindenkinek van SAJÁT élete, + még pár szeretett élete, amivel törődhet. Amúgy igen, ők kb. a te korosztályod, szóval nem rájuk fogod hagyni a Földet.

Aki pedig ilyen korán kezd el piálni, cigizni stb. az pedig idővel megbánja amúgy is. Ha meg nem akkor így járt, van ez így, elcseszte a saját életét, abból munkanélküli alkoholista lesz (sajnos a családomban van pár ilyen).

2016. márc. 29. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!