Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felrúgni egy házasságot félrelépés miatt?
11/42 A kérdező kommentje:
8-as, 20 éve élek együtt valakivel, ebből 16 éve házasságban. Amit értem a férjem 20 év alatt tett, azt talán nem is tudná felülírni semmivel, nem tudom mit kéne ahhoz tennie, hogy ne ezt nézzem. A házasságomat egy nagyon erős szövetségnek érzem, ezen egy félrelépés nem változtatna semmit.
Annyira nem erős, hogy a pasid ne dugja máshova a farkát.
2024. jan. 30. 17:28
Oké, most ezt mondod. De hidd el, ha tényleg neadjisten megtörténne, máshogy látnád már a dolgokat. Most könnyen beszélsz, de nem kívánom neked, hogy ezt az érzést valaha átéld. Nem vennéd te a férjecskéd félrekúrását olyan könnyedén.
2024. jan. 30. 17:29
De egy erős szövetségben meg miért kellene hazudni a másiknak?
2024. jan. 30. 17:39
11, még te is meggondolnád, mikor egy ország előtt alázna meg így a férjed. A példádban pont a nő (Pogány Judit) tette ki a szívét-lelkét a férjéért, a pasi lubickolt a szeretetben úgy ahogy nálatok ezek szerint te. Férjed is kirakna ha te aláznád őt hálából.
2024. jan. 30. 17:48
Jó a kérdés, szerintem sok tényezőtől is függ. Ilyen hosszú együttlét utan elsősorban megnézném a magam felelősségét is, mi vezetett idáig. Hogyan reagálta le utólag, mennyire mutat megbánást. De közben megpróbálnám kideríteni, hogy vajon első alkalom volt-e, vagy csak most bukott le valamiért, és már évek óta csinálja. Ez megint nagyban változtatna a dolgon.
Nem tudom én se, hogy mit csinálnék, nem tudok fekete fehéren gondolkodni ilyen témában, de van olyan helyzet, ahol én elnézném. (Nem csaltam meg senkit, nem ezért vagyok elnéző.)
2024. jan. 30. 17:54
17/42 A kérdező kommentje:
Nem volt szó sem hazugságról, sem sorozatos megcsalásról, ezeket csak ti költöttétek hozzá. Annyi tudható, hogy félrelépés miatt a nő (igen Pogány Judit), elvált.
Igen, az tény, hogy engem a férjem a tenyerén hordoz, és mindent megtesz értem, mindig ott van ha kell, bármi gondom bajom van, elmondom neki, és segít megoldani, támogat, biztat minden helyzetben. Sok mindenen keresztülmentünk már együtt. Nálam ez van a mérleg egyik serpenyőjében.
Ja, minden happy, csodálatos, 16 éves, tökéletes házasság, de a félrelépés gondolata azért csak a fejedben motoszkál. 😁🤣
2024. jan. 30. 18:11
Lenyilatkozta, hogy végleg megtört benne a bizalom a férje iránt. Mit kellett volna tennie? Megerőszakolni az érzéseit? Én válnék ilyen helyzetben és megérteném ha fordított esetben a férjem hagyna el. Te te vagy, én én vagyok.
2024. jan. 30. 18:12
Tegyél meg valamit légyszi kérdező. Engem személy szerint érdekelne, a férjecséd hogy áll a dolgokhoz. Kérdezd már meg és írd le nekünk, vagy add oda neki a telód, hadd lássa, hogy részedről megdughat bárkit, következmények nélkül.
2024. jan. 30. 18:14
Kapcsolódó kérdések: