Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felrúgni egy házasságot félrelépés miatt?
Figyelt kérdés
A közelmúltban olvastam, hogy egy színészházaspár ezért vált el, és a volt feleség azon kesereg, hogy a volt férje elvette tőle az együtt megöregedést, és ez mennyire fáj neki. 35 évig voltak házasok. Végülis akkor megérte ez neki, emiatt borítani mindent? Tényleg ekkora feneket kell keríteni egy félrelépésnek? Talán én vagyok rosszul bekötve, de emiatt kizárt, hogy felrúgnám a házasságomat. (nő vagyok)2024. jan. 30. 16:45
21/42 anonim válasza:
Na 18, mindjárt kapod a piros 69%-t! :)
22/42 anonim válasza:
"... 5 éven át csalta egy színinövendékkel aki 40 évvel fiatalabb a színész-rendezőnél..." - árnyalja a képet, kérdező?
23/42 anonim válasza:
De ha ilyen jó férjed van, miért merül fel benned, hogy megcsalna?
24/42 anonim válasza:
Értjük. Van, hogy nem számít mit tesz a másik míg megkapod amit igényelsz. Csak ezt nem szeretetnek/szerelemnek hívják.
25/42 A kérdező kommentje:
18-20-as válaszoló látom ugyanaz vagy. Félrebeszélsz. Senki nem mondta, hogy félrelépés motoszkál a fejemben, csak elgondolkodtam ezen az eset kapcsán. Amit a 20-asban írsz, arról sem volt egy szó sem. Te itt a magad fejében lévő dolgokat írogatod. A stílusod nagyon gáz. Gondolom tipikusan az a mérgező fajta vagy egy kapcsolatban.
2024. jan. 30. 18:57
26/42 A kérdező kommentje:
19-es, oké, de ha ő így döntött, meg így érezte, akkor utólag miért kesereg ezen nyilvánosan? Én ezt nem értem. Ő akart elválni.
2024. jan. 30. 18:59
27/42 A kérdező kommentje:
22-es, igen árnyalja. Én ezt nem olvastam, amit olvastam, ott annyit írtak csak, hogy félrelépés miatt elváltak. Hát így azért más, ott már nyilván érzelemből ment a dolog.
2024. jan. 30. 19:01
28/42 A kérdező kommentje:
23-as, nem merül fel így konkrétan, mint írtam az eset kapcsán gondolkodtam el ezen. De tudom jól, hogy genetikailag nem a hűségre vagyunk kódolva. Természetes dolog, hogy az embernek máson is megakad a szeme a párján kívül. Aki azt mondja, sosem csorgatta még a nyálát másra a párján kívül, az hazudik. Olyan nincs. Persze ez legtöbbször ennyiben marad, de előfordul, hogy az ember nem tud ellenállni. Ha emiatt mindenki elválna, alig alig maradna házas ember.
2024. jan. 30. 19:04
29/42 anonim válasza:
27, mert országszerte ismert és szeretett művészként most érkezett el az idő, hogy kiadja amit a szívében hordoz. Nagyon hosszú ideig egy szót sem szólt az egészről. Tele van fájdalommal a mai napig. Amennyi boldog pillanatot ő adott az egész országnak, én inkább megkönnyeztem a fájdalmát, eszembe sem jutottak a tiédhez hasonló gondolatok. De mint mondtam, nem vagyunk egyformák.
30/42 anonim válasza:
Én már váltam megcsalás miatt, most sem tennék másképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!