Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran jár el a barátotok haverozni?
itt az igény a haverokra elég magas, vagy pedig nem tud nemet mondani nekik és hol egyik hol a másik fogja hivni, ha már sok van...itt a mértéken a hangsúly, hogy oké elmegy max 1-2 órára, mert nem akarja megbántani, de szóval itt a másik fél is elég gáz, ha tudja, hogy neki otthon várod te és mégis őt választja, akkor sokkal szorosabb az ő kötelékük mint a tiéd és az ő javára dönt melletted..mert igy téged sért meg, hogy otthagy elég hosszú időre.
az ilyen haverozást én sem szerettem, nekünk válás lett belőle, több időt volt a haverokkal és azok meg húzták rendesen magukkal. Ott ahol a haveri társaság ilyen erős soha nem maradtak éppen a kapcsolatok, a haverok sokkal súlyosabb húzó erő és régebbi is..mindig őket választják, ha választani kell...
Pontosan ilyen hasonló probléma miatt vetettem véget az egyik kapcsolatomnak. Mint ahogyan írtad nem baj tényleg, hogy barátai vannak és szeretne velük időt eltölteni, de az már igen amikor hajnalokig velük volt és oda kerültünk, hogy még sms-t se írt mikor jön haza én meg vártam hajnalig és persze aggódtam, mert megígérte, hogy időben írni fog, hogy mikor jön haza. Ott szakadt el a cérna amikor azzal sértett meg, hogy én be akarom szabályozni és már csak azért is ment velük szó nélkül. Akkor mondtam azt magamban, hogy megállj, tovább nem csinálhatja ezt velem amikor én magányos vagyok és rojtosra rágom a körmeim miatta. Aztán könyörgött ő, hogy adjak neki egy esélyt, megváltozik, de nem vettem figyelembe.
Persze lehet nem így/hasonlóan jársz, de szerintem rossz ómen amikor már ki is jelenti, mint figyelmeztetés, hogy nyáron még inkább nem lesz rád ideje...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!