Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudata van miattam?

Figyelt kérdés
A párom 4 éve vált el. 6 hónapja vagyunk együtt. Az exfeleség meg mindig képben van. A gyerekeik már felnőttek, mégis kb napi szinten kapcsolatban van az exfeleségével. Én ezt finoman szólva túlzásnak tartom. Rákerdeztem mi ennek az oka, mi szükség erre? A parom azt mondta, bűntudata van az exe felé miattam, mert az exének senkije sincs, és örülne ha lenne neki is valakije. Nekem meg ez az egész zavaros, félrebeszélesnek, kifogásnak hat. Ti mit gondoltok?
2024. jan. 23. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Elég nyers leszek, de a te érekedben. Te egy ideiglenes búfelejtő vagy.
2024. jan. 23. 14:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagy nyers, őszinte vagy, amit köszönök. Hasonlóan érzem én is.
2024. jan. 23. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom az 1# eshez...
2024. jan. 23. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Hànyszor irod még ki ezt a kérdést?
2024. jan. 23. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Bűntudata van miattam"

Nem miattad. Ő maga csinált valamit, ami még mindig bántja. Semmi közöd a dologhoz, hacsak nem az van, hogy még mindig nem mer felvállalni, felvállani a döntését - sajnálatból ne hívja már minden nap, attól úgy sem lesz megoldva semmi.

2024. jan. 23. 15:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Az exe akart válni.
2024. jan. 23. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van bűntudata, ha lenne akkor nem lenne veled.
2024. jan. 23. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy exszel napi szinten beszél valaki és nem a gyerekek miatt, akkor egyértelműen nincs túl rajta. Elég defektes, ha 4 év után még itt tart... Az én exem exével gyerekük se volt meg semmi mégis napi szinten beszéltek. A miért kérdésre a "miért ne?" válasz érkezett, ennél egy fokkal normálisabb kamu indok az volt, hogy nincs sok barátja és jól esik neki hogy a lány érdeklődik iránta. Na hát mi derült ki vajon? Hogy még mindig szexelnek a hátam mögött, és beismerte, amikor lebukott, hogy csak azért jött össze velem, mert azt várta, hogy én elérem nála, hogy belém szeret és akkor ejti a másikat.

Szerintem ebben a pillanatban szakíts vele mert hidd el nem vagy neki fontos.

2024. jan. 23. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Miért kell erről állandóan kérdést írni? El lett mondva, meg elmondjuk mégegyszer, hogy ha nincs ló, jó a szamár is. Ebben a helyzetben te vagy a szamár.
2024. jan. 23. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!