Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudata van miattam?
"Bűntudata van miattam"
Nem miattad. Ő maga csinált valamit, ami még mindig bántja. Semmi közöd a dologhoz, hacsak nem az van, hogy még mindig nem mer felvállalni, felvállani a döntését - sajnálatból ne hívja már minden nap, attól úgy sem lesz megoldva semmi.
Ha egy exszel napi szinten beszél valaki és nem a gyerekek miatt, akkor egyértelműen nincs túl rajta. Elég defektes, ha 4 év után még itt tart... Az én exem exével gyerekük se volt meg semmi mégis napi szinten beszéltek. A miért kérdésre a "miért ne?" válasz érkezett, ennél egy fokkal normálisabb kamu indok az volt, hogy nincs sok barátja és jól esik neki hogy a lány érdeklődik iránta. Na hát mi derült ki vajon? Hogy még mindig szexelnek a hátam mögött, és beismerte, amikor lebukott, hogy csak azért jött össze velem, mert azt várta, hogy én elérem nála, hogy belém szeret és akkor ejti a másikat.
Szerintem ebben a pillanatban szakíts vele mert hidd el nem vagy neki fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!