Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miattam alig találkoztunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miattam alig találkoztunk a héten és bűntudatom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Távkapcsolat, péntenktől(15h) vasárnapig(18h) tudunk általában együtt lenni fixen, a többi változó.

A szerda és a hétfő a családomé általában, mivel a hétvégét a páromra szentelem.

Nekem nem volt jó a hétfő, a páromnak pedig a kedd meg a szerda sem. Közölte, hogy a csütörtök jó neki, viszont közbe jött, hogy nekem most sem a csütörtök nem jó, sem a vasárnap.

Csütörtökön orvoshoz kell mennem délután(a lábam tropára ment, a bokám kiment és alig tudok lépkedni), és az orvos pont délután fogad. Vasárnap pedig egy olyan családi esemény lesz, amire a párom nem tud eljönni mert vissza kell menni a kollégiumba neki este, és így kilőve. Tudom, ha erős a kapcsolat nem ezen múlik, de azóta nagyon rosszul érzem magamat. Nehezebb a távkapcsolat, mint gondoltam. NIncs spontaneitás, és nagyon zavar, hogy ha hétvégén bármi programom adódna, kb. vége is lenne a kapcsolatnak, hiszen minőségi időt CSAK akkor tudunk együtt tölteni.

Mit lehet tenni ilyenkor? Tudom nevetségesnek tűnik, de rengeteget örlődöm.

Nekem nagyon hiányzik, és most azt hiszi nem akarok vele lenni semennyit sem. Mondtam neki, hogy ha kell az orvost átteszem, bár nem szívesen tenném, mert a lábam már elég sürgős lenne. ELkísérni nem tud a kollégium miatt.

2017. márc. 22. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
41%

Na, mi meg 200 km-es távkapcsiban vagyunk 4 éve, és heti csak 8 órára tudunk talizni, amikor meg mind a kettőnknek jó, akkor egymásnál.

Szóval mi még rosszabb helyzetben vagyunk, mint ti!

Egyébként elég buta vagy, ha magadat ostorozod feleslegesen ilyen sz.rok miatt. Mi lenne, ha egy kicsit lazábban gondolkodnál? Ha őt zavarná és nem értené meg a helyzetedet, már rég nem lennétek együtt!

Orvoshoz együtt is mehettek, nem?

Egyébként mind a kettőtöknek engedni kell, alkalmazkodni, hogy működőképes legyen a kapcsolat.

2017. márc. 22. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Az hogy 7-ol 3 napot egyutt vagytok csilliard messze van a tavkapcsolattol. Es most kimaradt x nap, na bumm. Majd jovo heten meg tavaszi szunetben bepotoljatok. Ezen kar ennyit kattogni. Mi volt, hogy egy honapban 2 napra lattuk egymast (pentek keso este mentem, vasarnap delutan pedig mar repultem is haza), es abbol is szombaton dolgoznia kellett a paromnak. Na bumm. Tuleltuk. Kovetkezo honapra probaltunk tobb idot tervezni jobb programmal. Nehogy mar ezen az x heten emeszt magadat.
2017. márc. 22. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nehogy áttedd az orvost!
2017. márc. 22. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!