Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néhány napja összevesztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány napja összevesztünk a párommal, most bűntudatom van. Nem tudom eldönteni hogy igazam volt-e?

Figyelt kérdés

A vitánk ott kezdődött hogy mondott valami lényegtelent amin berágtam, (rossz napom volt)

és mondtam neki hogy akkor szüneteltessük a kapcsolatunkat. Mondta rá hogy jó.

Utána mondtam neki hogy kell pár cuccom ami nála van,

meg adok neki cipőre pénzt. Ahelyett hogy azt kérdezte volna miért akarok szünetet azt válaszolta h számlára is kell 10 ezer. Mondtam neki h csak a cipőre tudok adni erre az volt a válasz h dejó vagy bmeg.

Nem adtam neki de most bűntudatom van. Szerintetek mit csináljak?

2016. nov. 14. 10:30
 1/10 anonim válasza:
100%
I don't want to live on this planet anymore.
2016. nov. 14. 10:34
 2/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
86%
Nőlj fel... ezt tinikategóriába is fájdalmas lenne olvasni!
2016. nov. 14. 10:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Most ehhez miért kell bunkó válaszokat adni?
2016. nov. 14. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
te az anyja vagy igaziból?
2016. nov. 14. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Amikor két retardált megtalálja egymást.. Ezt tényleg fájt olvasni. Te egy idióta hisztis pcsa vagy, hogy egy rossz beszólásra képes vagy úgy behisztizni, hogy egyből szünetet akarsz meg drámakirálynőt játszol, a kedves pasid meg egyáltalán nem érdekled, csak a pénzed. Bár ha ilyen idióta akarna velem kvázi ok nélkül szünetelni, aztán meg jönne a szánalmas dumáival, nekem se kéne más a pénzén kívül (bár nekem az se). Szerintem kezdj el már most macskákba befektetni, mert kapcsolatod ennyi ésszel nem sokáig lesz.
2016. nov. 14. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
A cipő fontosabb mint a számlák? Ma takarodjatok...
2016. nov. 14. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem adsz cipőre pénzt?
2016. nov. 14. 12:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudjatok de ha ennyire kúltúrálatlan parasztok vagytok ugy se érthetitek. Másrészt meg gőzöd sincs hogy min vesztünk össze. Akkor ment el a józan eszem mikor ide feltettem a kérdést, nem vettem számításba hogy ide olyanok járnak kommentelni akik látnoknak hiszik magukat
2016. nov. 14. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Már bocs, Hiszti Kriszti, de már a kérdésből is világos, hogy egyáltalán nem nőttél még fel párkapcsolatokhoz.

"mondott valami lényegtelent amin berágtam" - amire a reakciód "szüneteltessük a kapcsolatunkat". Passzív-agresszív, gyerekes játszmázás, nem kell hozzá semmilyen részlet, kuuurvamindegy, min vesztetek össze.

Ráadásul ő azonnal belement, szóval sanszos, hogy unja, hogy ilyen idióta libával van együtt, egyáltalán nem fogja bánni, ha szakítasz.

2016. nov. 14. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
hát akkor csinálj magadból továbbra is hülyét, és vegyél neki cipőt, zoknit, nintendóót
2016. nov. 14. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!