Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kevés egy férfinek?
Biztos velem van a baj, hogy ilyen embereket választok valamiért.
Második komoly kapcsolatomban vagyok, ahol azt kapom, hogy nem vagyok elég pedáns és mindent tönkreteszek... Valóban van, hogy ügyetlenkedek és nem mindig csillog-villog minden, de közben mindenhol próbálok egy normális szinten helytállni.
Állítólag nagyon jól főzök és tényleg, mindig van meleg ebéd és vacsora az asztalon, a reggelit is mindig én készítem el. Közben mosok, teregetek, pakolok stb. Jelenlegi párom háza óriási és nem csak szerintem (230 nm) , egyszerűen nem bírom tökéletesen rendben tartani, de azért igyekszem, mégis mindig áll a bál, hogy nincs elég nagy rend...
Azt tudni kell, hogy nincsenek nagy elvárásaim, nem kérek drága cuccokat, magamnak vásárolok leértékelve holmikat, nyaralni sem járunk, én nem is teszem ezt szóvá, mert a közös vállalkozás fontosabb (farmot vezetünk), ehhez képest az a mostani és a volt barátom exei konkrétan semmit nem csináltak, bejáró nőjük volt, luxus utazásokra vitték őket, a mostani párom az exét 1,5 milliós Dolce szettben járatta, évente cserélték a luxusautokat, 40 pár Jimmy Cho cipője volt a csajnak, közben pedig megcsalta mindenkivel, egy rántottát sem tudott megsütni, a staeket kikloffolta, a gyerekének életében nem sütött egy tortát szülinapjára, én megtettem... A volt párom exe szintén csalta, mindent kihisztizett ekszertől kezdve a nyaralásokig.
Én ezeket feleslegesnek tartom, mert szerintem egy tök okos, tanult csaj vagyok, jó, nem vagyok nagyvilági, én egy egyszerű kozegből jöttem, de szorgalmas vagyok és talpraesett, én simán lapatolom a trágyát a farmon 3 diplomával, meg kertészkedek, ások, kapálok stb. És szerintem ez egy értékes tulajdonság bennem, hogy nem érdekel a luxus és inkább az érdekel, hogy valami értékeset csináljak. Pl nem veszek drága dekorációt sem a házba, hanem kézzel szoktam készíteni dolgokat. Tényleg nagyon egyszerű, "olcsó" csaj vagyok.De azt látom, hogyha magamat nem pozicionalom feljebb, akkor a férfiak sem fognak többre tartani, hanem az leszek, akit le lehet tromfolni, pedig szerintem én nem ezt érdemlem. Nem vagyok tökéletes, de csomó értékes tulajdonságom van és bár nem vagyok olyan dekoratív, mint az exeik, de belül sokkal többet érek. A férfiaknak ezek a tulajdonságok mégsem mérvadóak?
Nektek mi a fontos egy nőben? (férfiaktól kérdezem?)
Hagyd ott!Most!Nem vagy szolgája senkinek!Legyen önbecsülésed,állj ki magadért!Ha nem teszed,és maradsz,akkor még több problémája lesz..vagy épp ezt akarja,hogy elmenj.
Férfi vagyok,feleségem van,de mindent megcsinálok ha megtehetem,mert én is itt lakok.Nem várom el,hogy munka után fáradtan hazatérve takarítson főzzön...mikor megtehettem volna én is.Igen megteszem.Takaritok,mosok,teregetek,ha kell főzök,vasalok...nekem ez az alap,hogy a társam nem a szolgám.
Erre mindig azzal érvel, hogy amíg én nem éltem itt, addig minden rendben volt...
Hát ha ezek után nem hagyod ott, akkor menthetetlen vagy
Hát, nekem mondjuk elég vonzók a tulajdonságaid. Örülnék, ha egyszer ilyen dolgos, talpraesett feleséget fognék ki.
/F
Te vagy az ékes példája, hogy akármekkora pick me vagy, akkor sem fognak kutyába sem nézni a férfiak. Hiába beszélsz ilyen lenézően az exekről, nekik legalább volt eszük és volt önbecsülésük.
Te beáraztad magad már a legelején, és most csodálkozol, hogy miért bánnak így veled. A pasid nyilvánvalóan egy világi seggarc, de neked sem ártana magadba nézni, mert a divatpszicho szövegeked ellenére óriási problémáid vannak, és a következő kapcsolatodban pontosan ekkora csicska leszel majd, ha nem változtatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!