Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves férfinek érdemes ismerkednie ha bruttó 300 ezer Ft a fizetése vagy ez még kevés egy normális kapcsolathoz? A
Ennyiből két ember is csak szűkösen él meg. Ha a párodnak is hasonló jövedelme van, és mondjuk van egy lakásotok, akkor 1-2 gyerek belefér, bár ahogy nagyobbak lesznek, ennyi pénz egyre kevésbé lesz elég arra, hogy ne kelljen nagyon takarékosan élnetek.
De alapvetően azt gondolom, bár nem a pénzen múlik a boldogság, ha gyerekeid vannak, az a legjobb ösztönző arra, hogy valami jövedelmezőbb foglalkozás után nézz. Egyáltalán nem olyan lehetetlen, mint amilyennek elsőre tűnik. Csak elhatározás kérdése.
Leírom ismét, századszorra is: NETTÓ 1 MILLIÓ felett van a havi fizetésem 28 évesen. Szerinted érdeklem a nőket? A legkevésbé sem.
Elmondom neked, hogy nem ez számít nekik. Mivel ronda vagyok, és gyakorlatilag kisfiúnak nézek ki, ugyanúgy emberszámba sem vesznek, mint amikor nem volt pénzem. Ami itt számít, az a helyes, de minimum nem ronda arc. Semmi más. Na jó, talán az, hogy alkatilag ne legyél túl vékony (én az vagyok)/kövér.
Márpedig a legtöbb ember ennyit keres.
10-ből hány férfi keres nettó 3-500 000 Ft-ot úgy hogy fix alkalmazotti helye van és nem vállalkozó?
Fel kéne már ébredni és engedni a luxusból.
Budepest egy túlárazott zajos koszfészek leszámítva az elit negyedeit.
Vidéken max nyugat Magyarországon lehet megélni úgy ahogy ha beáll valaki gyári melósnak vidéken talán elég még az a pénz.
Sajnálom de a helyzet úgy áll hogy az embereknek fontosabb önmaguk luxusléte mint az önfeláldozás.
Egy család tetszik vagy sem de az önfeláldozásról szól és nem az önmegvalósításról.
Ehhez a legtöbb embernek nincs kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!