Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 éves férfinek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves férfinek érdemes ismerkednie ha bruttó 300 ezer Ft a fizetése vagy ez még kevés egy normális kapcsolathoz? A

Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 15:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

Nehogy már bruttó 300 ezer ft miatt ne ismerkedhess! :D Már nem azért, de ez nevetséges! Ez sztem még mindig átlag feletti bér itt Magyarországon (sajnos). Én párom is kb 200-at keres havonta! Örülök neki, hogy egyáltalán van munkahelye!!! Előző barátomnak hol volt, hol nem, és én pénzeltem sokszor! Én is keresek, bár jobban, mint ő, de, ha összeköltözünk majd, simán el tudjuk magunkat tartani, és jutni fog szórakozásra is!

32N

2019. jan. 19. 16:38
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez teljesen normális fizetés. Ha a pasi nem kell, akkor nem ez az oka.
2019. jan. 19. 16:41
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

A 11.esnek igaza van..

Nem minden a pénz.

Nyilván szükséges, de az fontosabb milyen az az ember egy pozitiv személyiség vagy egy utálatos netán szenvedélybeteg vagy pl megcsalja a társát veszekszik stb

2019. jan. 19. 17:07
 14/23 anonim ***** válasza:
18%
Ha egy nő gyereket szül,akkor hosszú éveken keresztül el kell majd tartani.Sokaknak nem akaródzik visszamenni dolgozni.
2019. jan. 19. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
A reális, nem a kozmetikazott magyar atlagber tudod mennyi? Bruttó 190-200, ami 120-130 nettó. Ez a valódi magyar átlag. Nettó 190-el teljesen jó vagy. Nyilván nem fogsz nagylábon élni, ha ez így marad, de vidéken ez nagyon jó fizetés. Főleg kisebb városban, de még egy Debrecen, Szeged, Békéscsaba méretű városban is megállja a helyét. Budapesten sem keres a többség 180-200 nettó többet. Maximum informatikusok/IT szektor, hivatalnokok, vállalkozók, szakemberek. Alkalmazottak sok helyen még ennyit sem keresnek diplomával sem.
2019. jan. 19. 17:43
 16/23 A kérdező kommentje:
De ha van egy örökölt 2 szobás lakásod?
2019. jan. 19. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:
14%
Leírom ismét, századszorra is: a magas fizetés szükséges, de nem elégséges feltétel.
2019. jan. 19. 18:41
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Szia, az én férjem nettó 200-at keres, én baba előtt nettó 150et kerestem, most gyesen vagyok 90 ezer Ft - ért. Albérletben élünk, és NAGYON BOLDOG életünk van. Nem értem miért pénz kérdése a boldogság. Megvan mindenünk, tiszta ruha, főtt étel minden nap, kisbabank egészséges, mi kell még? Az autónk nem mai darab de működik, elvisz minket bárhova, nyaranta Balaton, ünnepekre ajándékok, nem értem azt, akinek a 300 ezer kevés. Luxus élet mostanában nagyon menő dolog, úgy látom, kár, hogy nem mindenki lát túl a tárgyakon meg a felszínen. Sokkal boldogabb társadalomban élnénk.
2019. jan. 19. 19:33
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem a pénz a siker titka ! Nettó 370 ezret keresek ! Ha csak ezen múlna tele lennék csajokkal ! De nem ez a helyzet ! Kövér vagyok ! Senkinek nem kellek így !

A külső a legfontosabb nekik .

2019. jan. 19. 19:53
 20/23 anonim ***** válasza:
17%
A külső ÉS az anyagi helyzeted együttesen határozza meg a vonzerődet a nők szemében. Ha hiper-szuper-extra jól nézel ki, akár még minimálbérrel is sikeres lehetsz. Ha átlagosan, akkor a bruttó 300 még nagyon kevés. Ha kifejezetten csúnya vagy, akkor pedig több milliót kell keresned havonta, hogy esélyed legyen nőt találni magad mellé.
2019. jan. 20. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!