Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék Budapesten normális lánnyal megismerkedni, de nem nagyon tudom, hol érdemes elkezdeni keresgélni?
Üzlet, piac, könyvtár, múzeum, koncert, színház, ha van valamilyen hobbidnak helyszíne, az.
Üzletben, piacon szerintem random odamehetsz ha szimpatikus valaki, elég nagy terek ezek, ha nem kölcsönös a szimpátia akkor csak mindenki megy tovább.
Könyvtárnál szerintem arra kell figyelni, hogy inkább akkor szólíts le valakit, ha csak keresgél vagy bámészkodik, talán nem olyan szerencsés olvasás közben megzavarni.
Koncert és színház hasonlóan, nyilván nem előadás közben kell elkezdeni csevegni, de én pl. szoktam egyedül is ilyenekre járni és ha valaki szimpatikus megpróbálna beszélgetni velem a kezdés előtt vagy a szünetben azt örömmel venném.
Nyilván ezek csak személyes gondolatok, nem tudhatom biztosan, hogy egy számodra normális lány hova szokott járni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!