Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a jó ha kevés vagy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a jó ha kevés vagy sok partnere volt a férfinek a házasság előtt?

Figyelt kérdés

(persze kérdés mi számít soknak meg kevésnek)

Belül mélyen a nők minek örülnek jobban.

A nők nem érzik úgy,hogy amikor egy alig tapasztalt,csak 1-2 nővel érintkezett férfi mellett,hogy egy lúzert fogtak ki?

Nem jobb az az érzés,hogy meghódítottam és megtartottam egy oroszlánt?

Esetleg azt érzik,hogy egy csapodárral kötöttem össze az életem, ki tudja elég jó vagyok-e naki az ágyban. Milyen jó lett volna valaki aki kevesebb nővel volt.

Hogy olyan társat fogtak ki akinek csak 1-2 partnere volt korábban (vagy egy sem és szűzen érkezett,felnőttként? hát)

úgy mond az övék a férfi. Vagy olyan férfi mellett érzik jobban maguk aki már eleget tombolt?

Aztán kit tudja ha nő akivel épp az utcán beszél megvolt-e neki.

2016. febr. 13. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Vagy mindkettő jó, vagy egyik sem.

Egyébként én voltam olyannal, akinek az első nő voltam. És akkor? Ez volt az utolsó szempont ami befolyásolta a kapcsolatunkat.

Elsőként is túlléphetnek az emberen, meg is csalhatják, nem csak azok akik azelőtt gyakrabban cseréltek nőt, mint gatyát.

Egyébként utolsó szeretnék lenni, nem feltétlenül az első, ez a saját véleményem.

2016. febr. 13. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem attól lesz valaki oroszlán, mert végigdugta a fél várost.
2016. febr. 13. 13:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Egyébként utolsó szeretnék lenni, nem feltétlenül az első, ez a saját véleményem.

Ebből arra következtetek,hogy nem értetted a kérdést.

Azért köszönöm a válaszod.

2016. febr. 13. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább legyen kevesebb, de szerintem attól, hogy valaki 1-2 nővel volt csak, nem feltétlen tapasztalatlan.

Amúgy, szinte teljesen mindegy, csak mondja meg őszintén, ha erről kérdezem

2016. febr. 13. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Te nem értetted a válaszomat. Inkább olyat választanék, aki tapasztalt. Nem jobb, de én ezt preferálom. Meghódítom és megtartom az oroszlánt. Vili?
2016. febr. 13. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Igy 30 evesen engem spec allatira nem erdekel h hany novel volt elotte , a jelenben elek es nem a multban kotorszalok:-)
2016. febr. 13. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Mellèkes szerintem,mivel nem az hataroza meg milyen szemèlyisèg ,hogy a falu bikája volt vagy sem.
2016. febr. 13. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdésben nincs kikötve, hogy csak nők válaszoljanak, elmondom, hogy néz ki ez férfiaggyal, de női szemmel.

Szóval, ha nő lennék, nekem fontos lenne, hogy én legyek számára a legjobb. Legjobb pedig csak úgy lehetek, ha van viszonyítási alapja. Kedvenc kajája is csak úgy lehet valakinek, ha előtte végigette anyuka repertoárját. Ha egész életében lekváros kenyéren tengődött, ha nem ismer más ízeket, nem nagy dicsőség tökfőzelékként kicsikarni a legjobb kaja címet. Ha azonban százféle kajából választ engem, akkor biztosan van bennem valami, ami sokat jelent a számára.

Azon is elgondolkodnék, hogy ha én vagyok az első, akit véres verítékkel kiizzadt magának, akkor nem sokat tud a nőkről. Ez egy ideig jó, mert biztosan nem fog becsajozni mellettem. Csakhogy. Ha velem van és figyel rám, előbb-utóbb ragad rá annyi tudás, amivel már másoknál is bepróbálkozhat. Mert úgy is gondolhatja, hogy egy megszerzett tudást kár veszni hagyni.

De, mint mondtam, ez férfilogika, a csajok meg merőben más elvek mentén működnek.

2016. febr. 14. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:

@Miguel: 6-os vagyok, no.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a ferfiakat zavarja, ha egy nonek sok partnere volt es engem mint not nem motival az, hogy en legyek szamara a legjobb. Ami szamit az az (tobbek kozott), h isteni legyen vele a szex.

De az, h a legjobb legyek szamara....az nem. Mondjuk lehet h ezzel csak en vagyok igy, de nekem 30 ev alatt meg sosem fordult meg a fejemben. Hozzateszem, amikor barki megkerdezi, h hany pasival voltam sosem mondok szamot, mert nem lehet eleget mondani. Ha azt mondom, h 10 alatt az keves, 10 felett meg sok:-))

Egyedul a ferjem tudja a valos szamot, de egyaltalan nem erdekli.

2016. febr. 14. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én feleségem, lehet, hogy több pasival volt, mint te, de ez engem annyira nem érdekel, hogy pontos számot sohasem kérdeztem. Nekem elég az, ha istenként imád, mint ahogy én is őt. Mindketten az igazit kerestük, ezért volt sok partnerünk.
2016. febr. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!