Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ez a volt nejtől?
Figyelt kérdés
Egy több éve elvált férfivel vagyok már több hónapja. Egy felnőtt gyerekük van. A volt nej és a párom közt, számomra már egy bizonyos határon túlmenő kapcsolattartás van. Pl ajándékozások alkalmakkor, egymás magánéletének a megbeszélése, heti-kétheti találkozások, meg a volt nej segítése. Úgy érzem, hárman vagyunk érzelmileg a kapcsolatban. Amikor finoman megemlítem az aggályaimat a páromnak, akkor azt mondja, ráérek ilyeneken gondolkodni, foglaljam le magam. Szerintem meg túlzás ez a kapcsolattartás köztük, hiszen nem kicsi a gyerekük, hanem felnőtt már. Ti mit gondoltok erről?2024. jan. 19. 07:34
21/29 anonim válasza:
Én nem tudnám ezt elviselni, de te érzed, hogy boldogan le tudnál így élni vele még X évet vagy sem. Egyértelmű, hogy a volt feleségét szereti.
22/29 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy barátságban maradtak... igen én is tudom hogy finoman szólva nem akar elszakadni a volt nejétől, érzem ezt. Amikor felhoztam ezt a témát, akkor megrettent, mintha el akarnám választani őket egymástól, holott csak azt mondtam: ideje ennyi évvel a válás után határokat szabni.
2024. jan. 19. 11:58
23/29 anonim válasza:
Neki ez így jó, ő nem akar "határokat szabni".
Nem is kell neki, ha ő a volt feleségével akar ennyire szoros barátságot ápolni évekkel a válásuk után is, az az ő dolga. Az, hogy ez nem esik egybe azzal, amit TE akarsz, az a te problémád, nem az övé. Hamarabb fog tőled megválni, mint a volt nejétől...NEM te fogod a passzát szelet fújni az ő kapcsolatuk tekintetében, nem is értem, miből gondoltad, hogy van értelme egyáltalán megemlíteni neki...Szerinted hány nő futott már bele ebbe, mióta elváltak? Biztos nem te vagy az első...
24/29 A kérdező kommentje:
23-as de! Válas óta én vagyok az első nő, akit bemutatott a csaladjának, barátainak, a lányának!
2024. jan. 19. 14:10
25/29 anonim válasza:
24-es: ennek ellenére te most neki ennyire vagy fontos, annyira nem, hogy a feleségével szembeni hozzáállásán változtasson. Vergődhetsz itt, de döntened kell, hogy kivársz, vagy erőszakoskodsz vagy szakítasz. Attól mert sokan itt igazat adnak neked Ő nem fogja megváltoztatni a véleményét, mit nem értesz ezen? Ahogy 23-as írta: neki így jó, ő ezt akarja (és majdnem mindegy, hogy azért, mert még reménykedik, hogy visszakapja vagy azért, mert tényleg csak baráti viszony van köztük).
26/29 anonim válasza:
Persze, hogy csak téged vitt haza, előtte senki sem volt akkora hülye, hogy egy ilyen kapcsolatban maradjon. Ennyire szeretsz szenvedni?
27/29 A kérdező kommentje:
26 nagyon tévedsz, és rosszindulatú is vagy.
2024. jan. 19. 15:36
28/29 anonim válasza:
Pedig nem az a célom, hogy megbántsalak. Felnyitni szeretném a szemed, mert ezek bizony hülyének néznek, te meg simán hagyod, és elpazarolod a drága éveidet valakire, aki nem érdemel meg téged.
29/29 anonim válasza:
Ugyan a férjemmek nem volt felesége, csak egy komoly 10 éves kapcsolata előttünk. A nő próbálta manipulálni miután szakítottak. Anyagi segítséget és egyéb segítséget remélt a férjemtől. Mi már egy éve együtt voltunk. A férjemet óhajtotta rángatni a hülyeségeire. Csak, hogy a férjem lerázta. Oké, hogy 10 évet voltak együtt, múltjuk van, de az a múlt. Elmúlt. Szakítás után másfél évvel egyáltalán nem akart az exnő szrsagaival foglalkozni. És őszinte legyek, ha akart is volna foglalkozni vele, én szerintem nem maradtam volna a férjemmel. Szerintem nem elfogadható ez az intim bratyizás az exszel. Ha meg tudtam volna, hogy a férjem a közös pénzünkön (az elejétől fogva közös kasszán vagyunk) mindenféle ajcsikat vásárolt volna neki meg hetente találkozgattak volna... Nálam ez nem élvez toleranciát. Szerintem jogosan érzed azt amit. Add vissza a volt nejének a csomagot nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!