Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire elfogadható ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható ez a volt nejtől?

Figyelt kérdés
Egy több éve elvált férfivel vagyok már több hónapja. Egy felnőtt gyerekük van. A volt nej és a párom közt, számomra már egy bizonyos határon túlmenő kapcsolattartás van. Pl ajándékozások alkalmakkor, egymás magánéletének a megbeszélése, heti-kétheti találkozások, meg a volt nej segítése. Úgy érzem, hárman vagyunk érzelmileg a kapcsolatban. Amikor finoman megemlítem az aggályaimat a páromnak, akkor azt mondja, ráérek ilyeneken gondolkodni, foglaljam le magam. Szerintem meg túlzás ez a kapcsolattartás köztük, hiszen nem kicsi a gyerekük, hanem felnőtt már. Ti mit gondoltok erről?
2024. jan. 19. 07:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnám ezt elviselni, de te érzed, hogy boldogan le tudnál így élni vele még X évet vagy sem. Egyértelmű, hogy a volt feleségét szereti.
2024. jan. 19. 11:15
 22/29 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy barátságban maradtak... igen én is tudom hogy finoman szólva nem akar elszakadni a volt nejétől, érzem ezt. Amikor felhoztam ezt a témát, akkor megrettent, mintha el akarnám választani őket egymástól, holott csak azt mondtam: ideje ennyi évvel a válás után határokat szabni.
2024. jan. 19. 11:58
 23/29 anonim ***** válasza:
77%

Neki ez így jó, ő nem akar "határokat szabni".

Nem is kell neki, ha ő a volt feleségével akar ennyire szoros barátságot ápolni évekkel a válásuk után is, az az ő dolga. Az, hogy ez nem esik egybe azzal, amit TE akarsz, az a te problémád, nem az övé. Hamarabb fog tőled megválni, mint a volt nejétől...NEM te fogod a passzát szelet fújni az ő kapcsolatuk tekintetében, nem is értem, miből gondoltad, hogy van értelme egyáltalán megemlíteni neki...Szerinted hány nő futott már bele ebbe, mióta elváltak? Biztos nem te vagy az első...

2024. jan. 19. 12:38
 24/29 A kérdező kommentje:
23-as de! Válas óta én vagyok az első nő, akit bemutatott a csaladjának, barátainak, a lányának!
2024. jan. 19. 14:10
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
24-es: ennek ellenére te most neki ennyire vagy fontos, annyira nem, hogy a feleségével szembeni hozzáállásán változtasson. Vergődhetsz itt, de döntened kell, hogy kivársz, vagy erőszakoskodsz vagy szakítasz. Attól mert sokan itt igazat adnak neked Ő nem fogja megváltoztatni a véleményét, mit nem értesz ezen? Ahogy 23-as írta: neki így jó, ő ezt akarja (és majdnem mindegy, hogy azért, mert még reménykedik, hogy visszakapja vagy azért, mert tényleg csak baráti viszony van köztük).
2024. jan. 19. 14:31
 26/29 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy csak téged vitt haza, előtte senki sem volt akkora hülye, hogy egy ilyen kapcsolatban maradjon. Ennyire szeretsz szenvedni?
2024. jan. 19. 15:00
 27/29 A kérdező kommentje:
26 nagyon tévedsz, és rosszindulatú is vagy.
2024. jan. 19. 15:36
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem az a célom, hogy megbántsalak. Felnyitni szeretném a szemed, mert ezek bizony hülyének néznek, te meg simán hagyod, és elpazarolod a drága éveidet valakire, aki nem érdemel meg téged.
2024. jan. 19. 19:36
 29/29 anonim ***** válasza:
74%
Ugyan a férjemmek nem volt felesége, csak egy komoly 10 éves kapcsolata előttünk. A nő próbálta manipulálni miután szakítottak. Anyagi segítséget és egyéb segítséget remélt a férjemtől. Mi már egy éve együtt voltunk. A férjemet óhajtotta rángatni a hülyeségeire. Csak, hogy a férjem lerázta. Oké, hogy 10 évet voltak együtt, múltjuk van, de az a múlt. Elmúlt. Szakítás után másfél évvel egyáltalán nem akart az exnő szrsagaival foglalkozni. És őszinte legyek, ha akart is volna foglalkozni vele, én szerintem nem maradtam volna a férjemmel. Szerintem nem elfogadható ez az intim bratyizás az exszel. Ha meg tudtam volna, hogy a férjem a közös pénzünkön (az elejétől fogva közös kasszán vagyunk) mindenféle ajcsikat vásárolt volna neki meg hetente találkozgattak volna... Nálam ez nem élvez toleranciát. Szerintem jogosan érzed azt amit. Add vissza a volt nejének a csomagot nyugodtan!
2024. jan. 20. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!