Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ez a volt nejtől?
Én semmi rosszat nem látok abban, hogy két ember, akik 15-20 évig társak, barátok voltak, együtt neveltek fel egy gyereket, átmentek együtt sok jó és rossz dolgon, azok jóban maradnak BARÁTKÉNT.
Amit leírsz _önmagában_ nem feltétlenül lenne probléma, ha ezektől függetlenül azt kapnád a férfitól, amit vársz. Márpedig nem azt kapod, és egyértelműen jelezte feléd, hogy erről nem kíván vitát nyitni. Igazából ha ez neked nem jó így, akkor teljesen mindegy, hogy ő még táplál-e érzelmeket a volt neje iránt vagy sem, NEKED max. ennyit tud nyújtani. Szóval a döntés a te kezedben van.
Maga a kérdésfeltevés pedig olyan fura: elfogadható-e, hogy jóban van a volt férjével, hogy megajándékozzák egymást szülinapon, és hogy havi 2-3x találkoznak? Szerintem igen, szerinte igen, a férj szerint igen, szóval k*rva mindegy, hogy te meg az internet népe szerint esetleg elfogadhatatlan! :D
Kérdező, te látod helyesen a dolgokat!
Szakíts ezzel a férfival, mert ő még mindig a volt feleségéhez kötődik érzelmileg.
Mondjuk azt nem értem, akkor miért váltak el, de nagy az Isten állatkertje.
13-as milyen havi alkalom? Hetente-kéthetente találkoznak! Kb naponta-kétnaponta beszélnek. A gyerek pedig elmúlt 18 éves.
14-es en is így gondolom.
Nézd, én a büdös életben nem akarnék semmit az exemtől és majdnem felnőtt a gyerekünk, de azért egy normális, kvázi baráti viszony van köztünk. Kommunikálunk egymással, segítünk egymásnak, ha kell.
A különbség annyi, hogy mindkettőnknek van párkapcsolata. Az én párom viszont kifejezetten örül annak, hogy normális kapcsolatom van az exemmel, mert volt olyanban előttem, ahol az exek ott tettek egymásnak keresztbe, ahol csak tudtak és hidd el, az százszor rosszabb!
Te kérdező, nem vagy a legélesebb kés a fiókban, vagy csak nem akarod látni: semmiben nem hibás a párod.
A párodnak így jó, az exfeleségének így jó. Az egyedüli ebben a történetben, akinek nem jó, az te vagy, a pótkerék, aki később csatlakozott, de nem illik a képbe, mert nem illeszkedni akar, hanem a képet megváltoztatni. Na, akkor kinek kell eltolni a biciklit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!