Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadható, hogy így beszélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható, hogy így beszélt velem a barátom?

Figyelt kérdés

Tudni kell rolam, hogy nagyon szeretem a chipset…ezt mindenki tudja rolam.

De ritkan veszek otthonra magamnak, mert megeszem, ha van. Max 1-1 zacskoval veszek, hogy ne essek tulzasba. A baratom is tudja ezt, o soha nem mondta egyebkent, hogy szeretne a chipset nem is nagyon lattam meg venni maganak, inkabb magvakat szokott enni.

Atjott hozzam tegnap es volt a konyhaban egy tortilla (vettem a mai ebedemnek, humuszba martogatni, zoldsegekkel).

Erre mondta, hogy bontsuk ki, mire mondtam, hogy legyszi ne, mert az lesz a holnapi ebédem. Mire azt mondta, hogy irigy vagyok. Mondtam neki, nem nem irigylem csak az lesz a holnapi ebedem es nem vettem mast…

Mire azt mondta “irigy kutya vagy”. Majd megint “egy irigy kutya vagy”.

Akkor meg nem esett le, hogy milyen stilusban beszel csak az volt bennem, hogy megvedjem magam, mert nem gondolom magam egy irigy embernek vagy legalábbis nem ezt neveznem irigysegnek.

Ma pedig eszembe jutott, hogy ez mennyire durva mondat volt, hogy irigy kutya… nem ereztem jol magam es amikor felhivott akkor ezt elmondtam neki, hogy egyebkent ahogy beszelt az nagyon nincs rendben, nem esik jol. Mire a reakciója aggressziv volt es tamado, szinte kiabalt meg arrol beszelt, hogy nekem semmi se jo, meg belekotok a mondataiba stb stb. Hiaba mondtam neki, hogy ne terljen, hanem errol beszljunk, kerjen bocsanatot. Csak mondta a magáét…

Azota se beszeltunk, de szerintem ez a stilus nem fer bele..tiszteletlen.

Viszont az is zavar, hogy alapbol is tudja, hogy rajongok a chipsert alig par g egy zacsko, vekony vagyok az a kajam miert nem az van benne, hogy tudom szivem, hogy mennyire szereted es nem akarom megenni eloled. Mas exeim mindig ilyenek voltak, nem akarták befalni elolem meg maguktol hoztak nekem..

Es azert is durva ez, mert ha en azt mondom neki “hoznal nekem vizet?” Akkor kioktat, hogy tegyem hozza, hogy kerlek vagy legyszives addig nem fog hozni es mennyire serto vagyok. O meg igy beszel velem…es nem ezaz az elso irigyezese, mert maskor is volt hogy o mar megebédelt en meg csinaltam magamnak egy kisadag valamit amit tudtam pont eleg lesz nekem es odajott kerni en mondtam persze kóstolja meg, de ne egyen sokat. Mire rogotn a valasza juj de irigy vagy, irigy, irigy es hajtogatja megallas nelkul..., annyira nem ertem ezt, mert mindig adok neki mindenbol csak hozzateszem azt is, hogy ne sokat, mert tudja jol, hogy kicsi adagokat csinalok vagy teszek magamnak, ha enni akar tud maganak szedni vagy szolhat elore, hogy keszitsek nagyobb adagot.

Szerintetek ez rendben van? Nekem ez nagyon alja es elgondolkoztam azon, hogy nem szabadna olyan ferfival lennem aki igy beszel velem es mikor elmondom, hogy faj akkor pedig kiabal….

2023. dec. 18. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Ahj drágám, bárcsak észrevennéd hogy ez a pasi nem tisztel, nem szeret, nem érdekli mi van veled és ezt nem is titkolja, hanem használ.
2023. dec. 18. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez így nem oké. Ha normálisan elmondaná, hogy neki rosszul esik, hogy nem kaphat a te kajádból, te sose kínálod meg vagy valami, akkor azt meg lehetne beszélni és ezzel nem lenne semmi baj. De az, hogy hajtogatja, hogy irigy kutya... Ez egyrészt óvodás szint, másrészt meg valóban tiszteletlen. A legrosszabb pedig az, hogy mikor te ezt jelezted neki, akkor aggresszíven reagált és kiabált veled. Nem csak a stílusával van a baj, de még csak normálisan kommunikálni se tudtok, mert vele nem lehet. Ez változni se fog. Én biztos nem maradnék olyannal, aki így beszél velem és még csak megbeszélni se lehet vele, mert aggresszíven reagál.
2023. dec. 18. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem egyikőtök sen százas, már bocs.

Oké, hogy részéről a kiabálás nem megengedhető, de ha már többször előjött ez az "irigy vagy" dolog, a helyedben azért elgondolkoznék, van-e valóságalapja.

A másik, hogy egy nyomorék tortillát nem voltál képes megosztani vele, mert az a "holnapi kajád", na bumm.

Gondolom nem a sivatag közepén éltek, lemész a sarki boltba és veszel másikat basszus.

2023. dec. 18. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem unod még úgy őszintén? Mert mi már nagyon, hogy hónapok óta panaszkodsz :D
2023. dec. 18. 23:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég volt az első felét elolvasni. Áruld már el miért vagy még egy ekkora f.szkalappal együtt???
2023. dec. 18. 23:19
 6/10 A kérdező kommentje:

4, mas is panaszkodik erre? Adsz linket? Orulnek, ha tudnek hasonlo helyzetben levo emberekkel beszelgetni.

3, leirtam miert nevez irigynek, soha mas nem nevezett annak csak azert, mert a kimert kajambol csak kostolot adok es elmondom, hogyha akar meg enni akkor keszitek neki is vagy szedhet maganak is. Ezt nalam nem irigysegnek hivjak. Szerinted is irigyseg? Valamint irigy kutya az aki a masnapi ebedjere azt mondja ne bontsuk ki foleg ugy, hogy tudom neki nem a kedvence a chips, ha tudnam akkor vettem volna neki is!! Mindig kerdezem mit szeret stb, ha tudom valaki valamit szeret akkor mindig veszek neki is, de o sosem eszi a chipset.. idom…

Tobbieknek koszonom a

2023. dec. 19. 08:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Elkuldte veletlenul.. a lenyeg koszonom a tobbieknek a megerosito valaszokat.
2023. dec. 19. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
28%
Csak le kellet volna menni aznap/másnap venni egy másik zacskó tortillát és voilá nincs semmi gond??
2023. dec. 20. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, még vegyen tortillát egy olyan embernek aki lekutyázza és akkor még azt is bebizonyítja hogy milyen jó szolgalelke van...🙏
2023. dec. 20. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
37%

Tehát egy ilyen verzió szóba sem jöhet?

-Szia ehetnék a tortilládból?

-Szia igen ehetsz ,de vennem kell egy újat ha megeszed.

-Rendben akkor vegyünk egy másikat ma/holnap.

Veszekedés elkerülve.

2023. dec. 20. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!