Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak akkor is elfogadhatatlan ha nincs autója ha teljesen felesleges?
He?
Hasznos, ha van kocsija (mint ahogy a nőnek is, nem feltétlenül a pasinak kell sofőrködni), de ha nincs, az se baj. Páromnak se volt, amikor összejöttünk, és mégis együtt vagyunk :)
Sajnos az autóvezetés a mai korban nagyon veszélyessé vált. Ugyan van autóm, de sokszor félek vezetni, hála a sok kamikaze gazdaggyereknek, mindenkit leüvöltő elmebeteg középkorúnak és persze roma barátainknak akik jogsi nélkül nyomják "véremben van" és persze a konfliktuskezelés elsődleges módja a támadás.
De azért még így is hasznos egy kocsi, legalábbis jobb, mint buszozni.
Szerintem ez attól is függ, hol laksz.
Pl budapesten simán elél az ember kocsi nélkül. Vagy egy megyeszékhelyen. De ezen kívül szerintem elengedhetetlen.
Mivel én vidéken élek, kocsi nélkül meghalnék, taxi meg nem vagyok így nálam alap volt.
Nekem van jogosítványom. Van ahol létszükséglet. Pl itt a szomszédos településre is csak úgy megy busz hogy átszállással. Ami autóval 5 perc, busszal több mint egy óra. Kisbabával kész lehetetlenség lenne közlekedni.
Volt olyan párom akinek nem volt.
Viszont a mostani párommal gyakran megyünk hosszabb utakra. Azért jobb ha 6 7 órát nem egy sofőr vezet le, hanem ketten felváltva.
Ha nő lennék, szakítóok lenne, ha van autója, és városban lakik, parkolóhely meg már 10 éve is 0 volt a lakhelyén...
Vágnám agyon egy serpenyővel.
9.
De legalább mindig reagálhatsz rá egy ilyet. Tök jó, nem? Mindenki boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!