Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ez a volt nejtől?
Neha messzirol jobb q mapcsolat min egyutt élve mert ilyenkor csak a joarcát latja mindenki a másiknak.
Én lelépnék.
Nekem meg olyan exem volt aki szerelmes az unokatesoja műmellű műszáju feleségébe allandoan szivezi csak a nő fotoit a családikat nem, a nő az exem összes nőjét szánja es szánalmas neki az exem.
Sajnálom az összes kövi csaját a családi összejöveteleken tiszta alázó a páfjaként megjelenni ez miatt mert olyankor a párja levegő lesz neki.
Ilyeneket dobni kell aztán ahgy sírjon hogy elhagyták.
Egy eloadason hallottam hogy attol lesz fontos a másik ha azzá teszik..
Nem a nej miatt sz.r le téged, hanem ő maga dönt úgy, hogy a nej fontosabb neki.
Nem a nejre kell haragudni, hanem a pasira, hogy gyakorlatilag talonban tart, leköt, miközben ő érzelmileg még mindig a volt nejéhez tartozik.
"a párom a hibás abban, hogy nem veszi észre mi zajlik valójában." - és ha észrevenné, a te helyzeteden az mit változtatna? Azt hiszed, hirtelen megvilágosodna, hogy jé, téged szeret, jé, veled akar lenni? Hidd el, pontosan tudja, mi a helyzet, hiszen elváltak, csak mivel SZERETI a volt nejét, és ő továbbra is vele lenne, ha lehetne, ezért viselkedik így. Inkább így, mint sehogysem. Azért ez végtelenül szánalmas, és egyben szomorú is, rá nézve. Ő nem tud ezen változtatni, nem tehet az érzelmeiről, attól, hogy rágod a fülét miatta, csak gerjeszted a feszültséget, és mindenképp te jössz ki rosszul a dolgoból.
Neked viszont lehetne annyi eszed, hogy veszed a lapot, ha nem tetszik, utána meg a kabátodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!