Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az évek óta tartó távolság is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az évek óta tartó távolság is tönkre tud vágni egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A barátommal még mindig nem élünk együtt már évek óta. De én meg kezdem így unni a kapcsolatot, bár lehet nem csak a heti 2 nap együttlét a probléma.

A barátom azt mondja, hogy érdeklem őt, és szeret engem, de én meg mégis azt érzem, hogy sajnos a kapcsolatunk kezd ellaposodni. Tudja milyen kajákat, edésségeket szeretek, ezekből mindig hoz nekem, meg megölel, puszilgat, mindennap mondja, hogy szeret.

De sosem kérdezi meg, hogy mi történt velem a nap folyamán, és hogy hogy vagyok. Nem érzem azt, hogy hiányoznék neki, valamikor a szüleire hivatkozva is visszamondott talikat. A mi esetünkben még csak az sem áll fent, hogy túl sokat lennénk együtt.

Sosem beszélget velem semmiről, valamiről beszélek, és rögtön témát vált. Nincs közös hobbink sem, felvettettem az ötletet, hogy valamit csináljunk közösen, de őt vagy az alvás, vagy a telefonozás, tv nézés érdekli.

Már szinte nem is nagyon dicsér meg engem. Ha itthon vagyunk, a fentebb leírt dolgokat csinálja, de ha megyünk valahova az sem sokkal izgalmasabb vele, akkor se nagyon szól hozzám, semmi.

Nyaralni sosem voltunk együtt, pedig nekem lett volna arra igényem, hogy kicsit kiszakadjunk az otthoni környezetből, ugyanis vagy náluk, vagy nálunk, a szüleimnél vagyunk.

Már lassan ott tartok, hogy ha már épp nem is találkozunk így a hétköznapokban, akkor nem is nagyon hiányzik.

2024. jan. 10. 20:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele erről beszélni, szerinte minden rendben van, és a lényeg, hogy nagyon szeretjük egymást.
2024. jan. 10. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja! Heti kétszer puszi meg süti meg csoki, meg simogatá, megszeretnagyon.

Aha!Ez nem kapcsolat. Heti kétszer eljár hozzád.

Nem tervez veled, nem mélyíti a kapcsolatot, nincs közös prrpektíva.

Ennyi.

2024. jan. 10. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez így jó. Nem kell ragozni.
2024. jan. 10. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A ti kapcsolatotok tönkre van menve, igazából nem is lehet annak nevezni.
2024. jan. 10. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "kapcsolat" van is, meg nem is. Nagyon felszínes, kb. a semmiből a semmibe tart. Nem csoda, hogy erősen kopnak az érzéseid. Borítékolható mi lesz a történet vége.
2024. jan. 10. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi az oka hogy nem vagytok együtt? Heti két nap egy komoly kapcsolathoz édes kevés. Mit vársz tőle ha változtatni nem akareeten?
2024. jan. 11. 04:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat, max barátság extrákkal. Ha nem együtt élitek meg a mindennapokat, nincsenek közös élmények, nem együtt építitek az életeteket, akkor mégis mitől lenne párkapcsolat? Hogy csak egymással cseteltek, és heti 1x összefekszetek?
2024. jan. 11. 06:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szeret már, csak a semminél az is jobb, ha heti kétszer dughat, gondolom ő is eszik a csokiból, úgyhogy azt inkább magának hozza és te ehetsz belőle, ha akarsz. Ez így nem kapcsolat. Nekem olyanná vált a nem kapcsolatom az exemmel a végére, hogy napközben talán 1-2 mondatot beszéltünk, heti egyszer találkoztunk, azt is csak akkor, ha a haverjaival mentünk inni, vagy néha úgy, hogy én odamentem a sulijához és akkor 50 percig fizikailag együtt voltunk, ebből a minőségi iő olyan 5 perc lehetett, a maradék 45ben azt magyarázta, hogy hány órakor induló vonattal megy haza, mert "tanulnia kell", de amúgy bukdácsolt. És a vicces, hogy amikor kidobtam, azt mondta, nem volt tudatában, hogy bánt engem :D
2024. jan. 11. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!