Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod, aminek a távolság vetett véget? Hogy bírtátok feldolgozni?
Az a helyzet,hogy egy éve vagyok együtt a párommal, vele is élek. Végül is hülye voltam, mert a kezdetektől tudtam, hogy nem akar az országban maradni, de akkor nem gondoltam ezt problémának. Most megkapott egy 5 éves projektet külföldön. Örülök a sikerének, de másrészt meg nagyon szomorú vagyok. A párom szeretné, ha vele mennék, de én nem beszélem a nyelvet és félek, hogy el se tudnék helyezkedni. Azt pedig nem szeretném, hogy ő tartson el, nem rakhatom rá ezt a terhet. A párom nagyon szeretné ha vele mennék, felajánlotta, hogy eltart addig, amíg nem találok munkát. Nagyon szeretem őt, de nem szeretnék tőle függeni. Nekem ráadásul.itthon biztos munkahelyem van viszonylag jó fizetéssel és egész jó karrierépítési lehetőségekkel. És én nagyon szeretek itt élni, sok barátom van, a családommal is nagyon szoros a kapcsolatom. Bizonytalan vagyok, de egyértelműnek tűnik a végkifejlet. Megszakad a szívem, ha erre gondolok, mert soha nem volt még ilyen jó párkapcsolatom és ilyen párom, akivel ennyire összeillettünk volna. Nem tudom hogy fogom ezen túltenni magam :(
27N
Munkából van ezer másik, normális pasiból pedig lehet, hogy az életben nem kapsz még egy ilyet, aki így áll hozzád.
Szerintem gondolkodnod sem kellene, hogy ne menj vele, maximum 3 hónap alatt találsz munkát, aztán visszaadod neki. Egy étteremben konyhai kisegítőnek vagy szállodai takarítónak nem kell perfekt nyelv. Annyit biztosan tudsz ami oda kell, aztán alakul. Majd szépen lassan karriert építesz.
Szerintem nem szereted annyira, ha a túltevés a fő problémád.
Gondolkodás nélkül mennék vele, ha kétség kívül szeretem. Egy munka sem írhatná felül a boldogságom, ennyi idősen pedig a saját családod alapítását kellene lassan tervezni anyagilag vagy máshogy és szépen lassan jobban leválni a szülőkről gondolatban is.
Nyílván ha nem igaz szerelmet érzel iránta vedd semmisnek, amit írtam, ha pedig mégis...ne engedd el...meg fogod bánni és akkor már késő lesz...normális pasik nem szaladgálnak csak úgy mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!