Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség azt kérni, hogy a vizsgaidőszakban ne találkozzunk?
Én az utolsó vizsgaidőszakom alatt összesen 2x találkoztam az exemmel. Aztán meg két évig jártunk.
Normális ember megérti, hogy pár hétig más a prioritás.
Itt mindenki büfészakra járt?! Próbáljatok már meg elvégezni egy mérnöki képzést úgy, hogy a pártok állandóan nyaggat a vizsgaidőszakban, hogy legyetek vele!
Én anno kőkeményen végigtanultam azt a 4-5 hetet, bizony reggeltől estig. Évente 2x igazán ki lehet bírni...
B@szki, azért egy vizsgaidőszak, amikor a párod a tanulásra koncentrál helyetted hol összemérhető egy fogolytáborral?!
Nyereség: diploma, stabil tudás majd karrier.
Veszteség: évente pár hétig kevesebbet szexelsz. Ha egy kapcsolat ebbe belebukik, az annyit is ért...
#19, bocs, hogy a Doni csata évfordulóján pont ez a hasonlat ugrott be... De tény, az ottani fogságot is sokan túlélték, tehát persze, mindent ki lehet bírni, ha van miért...
Tudod, az meg mindenkinek a saját döntése, hogy igényt tart-e egy karrierista társaságára... szerintem egyáltalán nem vonzó tulajdonság... a kérdés meg természetesen a társ nyereségére-veszteségére vonatkozott részemről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!