Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érthető, hogy munka + egyetemi vizsgaidőszak miatt több hétig nincs kedve a páromnak a szexhez?
Exemnek 20 évesen amúgy sem volt kedve a szexhez, pedig ő a férfi, nekem kellett erőltetnem, hogy legalább csak heti egyszer legyen valami. Aztán jött a vizsgaidőszak. Másfél hónap úgy telt el, hogy tali sem volt nagyon. Ha én odamentem a közelében lévő plázához, akkor lehettem vele kb heti 3x egy órát, de akkor is csak ő pofázott arról, hogy mit tanult, aztán ment is vissza. Meglett az utolsó vizsgája is, na mondom de jó, lesz szex. Talizunk és akkor mondja, hogy majd legközelebb legyen ő most nem akar...
Na a lényeg, hogyha alapból szeret szexelni és érzed hogy tényleg kíván téged, akkor valós oka van skippelni a szexet, hagyd, hogy véget érjen a vizsgaidőszak és majd szexeltek akkor. Ha meg amúgy is mindig kerüli, akkor van gáz, és ennek nem a tanulás meg a munka az oka.
Én olyan típus vagyok, hogy a libidómra nincs hatással stress meg fáradtság. Sőt, az intimitás és szex engem feltölt.
Sok válaszadó szerint a fent leírt dolog normális.
Igazuk van, de azoknak is, akik szerint nem normális. Az emberek magukból indulnak ki, és a libidó, a másik iránt érzett testi vágy más minden embernél.
Neked hiányzik a szex, tehát szerinted ez nem normális. Nincs veled baj. Ha a partnered merőben mást érez, attól vele sincs baj, viszont a kettőtök kapcsolatával van. Nem illetek össze.
Házastársaknál, egy vagy két gyerekkel az ember kénytelen a preferáltnál többet tolerálni. Esetedben, mivel még fiatalok vagytok, nincs értelme szenvedni.
Ha nem illetek össze szexuálisan, akkor el kell engedni a másikat.
Ezt egyébként tanmeseként ajánlanám a sok komplexusosnak, akik a kielégítő szex egyetlen mérőszámát centiméterben képzelik, miközben maga a vágy illetve annak hiánya a sorsdöntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!