Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt, és kiírom ide, úgyis okosakat tudtok mondani. Szerintetek mit tegyek?
1000+ km távkapcsolatban vagyunk. Hónapok óta nem találkoztunk, ő a legtündérebb ember,semmi panaszom, de belátható jövőben semmi közöset nem tudunk felmutatni, az is igaz. Egyelőre bírjuk/-ta(m). De már naponta megfordul a fejemben, hogy ,,Kész, eddig bírtam, muszáj megcsókolnom/ölelnem valakit" és piszkosul hiányzik az érzés, hogy tetszem másnak, hozzámérnek, szeretnek...
Alapvetően komoly a kapcsolatunk, 2 éves lassan. Vizsgaidőszak tart leginkább vissza az alkalmi bulis/tinder... történetektől, meg persze belebolondulnék, hogy tehettem ilyet.
Ő könnyebben veszi ezt, és itt őrlődöm.
Most mi van?
Tinderen dugtal valakivel? Vagy mi?
Csak tudod ott van az, hogy ha valahogy szakítanánk, utána mi lenne. Mindenfelől csak azt hallom, lehetetlen rendes kapcsolatot összehozni. És sokat is áldoztunk már egymásért.
Ez a belátható jövőben semmi+ hónapok óta semmi nem túl jó kiindulópont.Mi az oka,hogy nem szántok egymásra időt? Nem lehet 1-2 napra ide/oda utazni?
Van ennek a kapcsolatnak párkapcsolati mélysége egyáltalán így?
Beszéljétek meg és próbáljatok megoldást keresni mielőtt egyoldalúan döntesz.
Köszi. Nem akarom mondani, hogy ez nem is úgy van, de mégis talán.
Kb 2-4 havonta találkozunk. Eleinte könnyes búcsúk, mi ez nekem, mindjárt itt a következő. Legutóbbi alkalommal már természetes volt, hogy elmegy és ittmaradok. De minden ,,szakaszban" egyre jobban hiányzik. Nem tudok másra figyelni, tanulás se megy, csak azon jár a eszem, hogy mikor beszélhetünk, órákat gondolkodom azon, milyen hihetetlen hogy újra együtt leszünk, és persze sírok is gyakran.
Akarom őt. Szeretem.
Utálom magam amiatt, amit kiírtam.
Reméltem, hogy a válaszok kijózanítanak, nem csalódtam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!