Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése mellett hogy essek "véletlenül"
teherbe?
Figyelt kérdés
Nem kérek ítélkezést. Jó a kapcsolatunk, nem akarom magamhoz láncolni vagy ilyenek, mert tudom, hogy ennyivel úgysem tudnám, annyiról van csak szó, hogy ő nem most akar, én meg igen. Kicsit el is cseszte az életét, nem jut egyről a kettőre, nincs motivációja. Azt mondta ha lenne gyerek akkor biztosan tanulna és keresne jól fizető állást, de most csak úgy elvan az életben, hiába próbáltam motiválni. 30 évesek vagyunk amúgy. Fogamzásgátlót szedek és tudja hogy melyik napokon szokott megjönni és hány napig tart így nem opció hogy abbahagyom, mert ha nem szedem akkor több napig tart és nem tudni pontosan mikor jön meg. Elvetetni nem akarja abortusz ellenes. Szüleink már unokáznának és tudjuk hogy anyagilag is támogatnának.
Így hogy csináljam? Kérlek csak értelmes válaszokat adjatok!
Azoknak is amúgy külön hely van a pokolban, akik ezzel megvádolnak olyat aki nem tett ilyet. Most nyilván nem a kérdés kiírójára gondolok, mert ő épp ezt fontolgatja.. :D #biztoshogytroll
jan. 8. 13:48
12/26 anonim válasza:
11 És ki kett megvádolva, ha kérdezhetem? :D
jan. 8. 13:52
13/26 anonim válasza:
Tudok nem egy ilyen esetről a környezetemben ahol alaptalanul vádoltak ezzel és hasonlókkal nőt. Tudom kicsit off, csak eszembejutott a kérdésről.
jan. 8. 13:54
14/26 anonim válasza:
13 elég pronyó körökben forgolódhatsz akkor :D
jan. 8. 13:56
15/26 anonim válasza:
13
Jaa, azt hittem, a 10-es választ értékelted alaptalan vádaskodásnak. Egyébként nyilván kényes ez a kérdés, és sajnos nehéz korrekt módon hozzáállni.
jan. 8. 13:57
16/26 anonim válasza:
Na megszólalt elit cuncika a palotájából, de jó hogy nem látlak :D
jan. 8. 13:57
17/26 anonim válasza:
Amikor már az is elitnek számít, hogy nem a legutolsó alpári söpredékkel veszi körül magát az ember...
jan. 8. 14:04
18/26 anonim válasza:
Baszki, egy gyermek élete a kérdés!!! Nem az, hogy melyik tejet vegyem...
Ilyet sose tégy így!
Nagyon rosszul fogsz járni, és nem csak te!
jan. 8. 14:09
19/26 anonim válasza:
Sehogy! Nem akar gyereket, nincs meg a minimális feltétele (normális munkahely), arra meg véletlenül sem szabad gyereket szülni, hogy "úgysem akarná elvetetni" (amúgy sem teheti, csak az anya dönthet, szóval neki patt helyzet), meg a "szülők támogatnának meg babáznának". Hozzáteszem: lehet nem is akar. Ha annyira akarna akkor elkezde dolgozni azon, hogy meglegyenek a körülmények hozzá.
jan. 8. 14:15
20/26 anonim válasza:
Fogamzásgátló - az a feladata, hogy megakadályozza a fogamzóképességet. Az, hogy valaki teherbe esik ezek mellett az azért van, mert nem szedi, elfelejti bevenni, hol szedi, hol nem vagy számára nem megfelelő a fogamzásgátló készítmény és nem úgy hat ahogyan kellene. Teljesen mindegy, ha teherbe ejted így magadat, akkor készülj fel arra, hogy a gyereknek nem lesz apja. A legtöbb lelép. Testvérem van ilyen helyzetben. Véletlenül terhes lett. A csávót belekényszerítette az apa szerepbe meg a férj szerepbe, aztán a csávó pár napja olyat jelentett ki, hogy válni akar, meg hogy nem fog foglalkozni a gyerekével, ha otthon van, mert neki elege van belőle. A gyerek tavasszal lesz 2 éves. A testvérem meg szerintem lemegy kutyába és könyörög, hogy ne hagyja el. Idő kérdése, hogy a csàvó mikor fog lelécelni. A családosdit csak a testvérem akarta, a pàrja nem. Ezt akarod? Ha igen, akkor hajrá, de utána ne sírj, hogy az urad megcsalt, elhagyott, elhanyagol téged és a gyereket stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!