Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése mellett hogy essek "véletlenül"
teherbe?
Figyelt kérdés
Nem kérek ítélkezést. Jó a kapcsolatunk, nem akarom magamhoz láncolni vagy ilyenek, mert tudom, hogy ennyivel úgysem tudnám, annyiról van csak szó, hogy ő nem most akar, én meg igen. Kicsit el is cseszte az életét, nem jut egyről a kettőre, nincs motivációja. Azt mondta ha lenne gyerek akkor biztosan tanulna és keresne jól fizető állást, de most csak úgy elvan az életben, hiába próbáltam motiválni. 30 évesek vagyunk amúgy. Fogamzásgátlót szedek és tudja hogy melyik napokon szokott megjönni és hány napig tart így nem opció hogy abbahagyom, mert ha nem szedem akkor több napig tart és nem tudni pontosan mikor jön meg. Elvetetni nem akarja abortusz ellenes. Szüleink már unokáznának és tudjuk hogy anyagilag is támogatnának.
Így hogy csináljam? Kérlek csak értelmes válaszokat adjatok!
Te elcseszettül beteg vagy. És az ilyenek szaporodnak, te jó isten...
jan. 8. 13:38
2/26 anonim válasza:
Ne csináld ezt, ne szúrj ki magaddal, vele és a gyerekkel se. Tudom nem erre vagy kíváncsi, de legyen ez majd egyszer egy közös döntés nektek.
jan. 8. 13:38
3/26 anonim válasza:
Aszta!! Bátor kérdés, mit ne mondjak. Popcornt készítek be.
jan. 8. 13:39
4/26 anonim válasza:
Az egyetlen értelmes válasz, hogy ne csináld! 30 évesen nem vagy még lekésve semmiről. Akkor vállaljatok gyereket, amikor mindkettőtök akarja. Nem tisztességes dolog ez.
jan. 8. 13:39
5/26 anonim válasza:
Na akkor 1 év múlva te is névtelen posztban rinyálsz majd az Asszonysutyorgo csoportban, hogy mióta megvan a gyerek, a férjed le sem sz@r titeket esetleg már le is lepett mással. 😂 Gratulálok.
jan. 8. 13:41
6/26 anonim válasza:
Neked dili hazban a helyed.
jan. 8. 13:42
7/26 anonim válasza:
Nem akar most gyereket, így nem szabad belevágni. Neked is rossz lenne és a gyerknek is. Nem is tanul, nem keres jó állást, és csak a szüleitek örülnének. Így semmi értelme, csak gond, felelőtlenség, boldogtalanság lenne. És ezért képes lennél átverni?
jan. 8. 13:42
8/26 anonim válasza:
Szerintem azt beszéld meg vele hogy abba szeretnéd hagyni a fogamzásgátlód hogy megnézd hogy működik a saját ciklusod, mennyire vagy egészséges. A gyerek kérdésben legyél vele őszinte. Szerintem ahhoz már nagyon sunyinak kell lenni hogy ebben valaki kamuzni tudjon, nyilván sok nő megcsinálja, de még többen sosem lennének erre képesek.
jan. 8. 13:43
9/26 anonim válasza:
Na, ez elég merész trollkérdés, kíváncsi vagyok, összejön-e a 100 válasz, mint a "diplomás vs diplomátlan" vagy "az inceleknek az AI sorsoljon nőt" kérdéseknél.
jan. 8. 13:43
10/26 anonim válasza:
Külön hely van a pokolban azoknak a férfiaknak és nőknek, akik a párjukat átvágva, akaratuk ellenére belekényszerítik őket a szülőségbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!