Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós társ?
Vokt olyan kapcsolatod amiben a depresszió jelen volt még ha nem is erősen.
Hogyan hatott a kapcsolatra,hogy jöttetek ki belőle, meddig tartott, mi okozta?
Történeteket mesélnétek ilyen helyzetű kapcsolatról?
5
Meg még ezzel is:
-Elvetéstől való félelem (elhagyástól való félelem, hogy elhagynak téged)
-Önelvetés (magyarul: hogy értéktelen embernek tartod magad)
10
Ezeket mozgatják az áldozatra az ezoterikusok-mint rontás.
És ezekkel tudják az áldozatot öngyilkosságig hajszolni.
Más kérdés?
*És ezekkel tudják az áldozatot öngyilkosságig hajszolni.
+Ha valakit likvidálni akarnak.
13.
Na ja, és pont tudsz valami feloldó varázslatot, csak itt és most félmillióért, a szokásos 700 ezer helyett :D
Nice try.
*És ezekkel tudják az áldozatot öngyilkosságig hajszolni.
Főleg akkor ha az áldozat tudatlan,nincs ismerete, blokkolás alatt tartják, hogy ne tudjon az információnak utána menni, és ismeretre szert tenni.
Ehhez még a teljes elszigetelődést is rendszeresen hozzá csapják az áldozatnál.
Az áldozatot az ilyen "jellemes" egyed" örökké arra ösztönzi, hogy "vegye be a gyógyszereit" "aludjon csak" és a lehető legkevesebb tiszta pillanata legyen, hogy még véletlenül se tudjon az áldozat információkhoz jutni.
14
Alapvetően van probléma a gondolkodásoddal:
mert hogy a varázslástól várod a megoldást. Abban én soha nem segítek, mert megvetem a varázslás minden formáját, és a képviselőit is.
Isten soha nem kér pénzt gyógyulásért, és szabadulásért.
Soha.
16.
Akkor meg vallási őrült vagy, az se jobb.
17
Dőre dolog egy Szellemi képviselőt tudatlanul rágalmazni, aki azért jött és küldetett hozzád, hogy te talpra tudj állni.
Az egyik legnagyobb hiba amit ember elkövethet.
Veled ellentétben (nekem más problémáim voltak) akkoriban ugyan ilyen küldöttet én örömmel fogadtam, és minden tanácsát megléptem. Ennek köszönhetően sokan velem együtt megmenekültek.
"Csak" ennyi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!