Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szerelmi "háromszögről"?
Figyelt kérdés
Olyan 6 éve kezdtem el dolgozni annál a cégnél, ahol most is vagyok. Az egyik kolléganőm is kb. akkor jött a céghez, amikor én. Tőlem 3 évvel idősebb, vonzó, mosolygós, kedves, sok közös érdeklődési pontunk volt, de igazából sosem néztem rá potenciális "célpontként", lévén, hogy munkatárs, nálam az eddig kizáró tényező volt. 3 évre rá a férjét is elhozta a céghez, aki eléggé bedolgozta magát, mi is jól összehaverkodtunk, jól ment a közös munka is. A férjével időközben beadták a válókeresetet, el is váltak, a fickónak lett egy barátnője. Az év végén volt egy karácsonyi buli, amin a kollegina félrehívott és bevallotta, hogy a kezdetektől fogva érzelmei vannak irántam, a személyem és a "lelkem" nagyon megfogta őt és miattam akart szabadulni az elnyomó házasságából. Mivel akkoriban magányos voltam, belementem és egy ideig találkozgattunk, szexeltünk, randiztunk és végül össze is jöttünk. Fél évig tartott a sumákolós, titokban találkozgatós kapcsolat, amibe már kezdtünk belefáradni, így a kollegina elmondta a még mindig munkatárs volt férjének, csakhogy tiszta legyen a kép, aki erre felháborodva közölte, hogy akkor nekem föl kell mondanom, mert ő nem fogja elviselni a kollégák lesajnáló pillantásait. Mindez úgy, hogy már elváltak, tehát nincs közük egymáshoz, igaz, van 2 gyerek, de ennyi, és hát már barátnője van. Én nem leszek hajlandó felmondani, így most a munkán kívül a volt férjjel nem tárgyalunk egymással, ellenben a kolleginával továbbra is folyik a viszony. A többi munkatársam (elvileg) nem tud róla. Ti hogyan kezelnétek egy ilyen szitut? Kicsit nehéz titokban tartani ezt, mert kisvárosban élek, a cég sem valami nagy, ezért könnyen kitudódnak a dolgok. 35/F2024. jan. 8. 09:27
1/5 anonim válasza:
Az elvált férjnek ehhez semmi köze sincs. Nem kell titkolózni. Ha nem tetszik neki, akkor majd ő keres mások miunkahelyet.
2/5 anonim válasza:
Mi a kérdés? Elvàltak a f3rjnek lett barátnője . Te meg a nőnek vagy akkor most mit akar? Miért kellene felmondanod? Inkább meg kellene simogatnod ököllel az ex férje arcocskáját.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez amolyan büszkeség dolog, gondolom én.
2024. jan. 8. 09:36
5/5 anonim válasza:
EX! Mi köze az ex feleségéhez? Őt kell sajnálni azért mert egy helyen dolgoznak? Eddig eszébe sem jutott válás után hogy ne egy légkörben legyen a volt asszonyaval? Ez hiszti.
Mi van akkor ha a volt asszonya mással jön össze? Akkor is ez van? Birtoklási vágya van a volt férjnek. Neki lehet barátnő, de a nőnek nem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!