Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárjam le?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt egy sráccal aki élettársi kapcsolatban él és van két gyereke. Nagyon szerelmes vagyok őrülten szeretem de nem tudok így élni. Volt egy lehetősége hogy lezárja az eddigi életét de az utolsó pillanatban megfutamodott maradt a családjánál. Én akkor megszakítottam vele minden kapcsolatot nem találkoztunk de folyamatosan keresett nem akar elengedni azt mondja gyáva volt adjak neki még egy esélyt mert nem bírja nélkülem neki én és a gyerekei jelentünk mindent. Adtam még egy esélyt de nem találkozgatunk, nincs most köztünk semmi egy jó ideje, csak telefonon beszélünk. Eltelt megint jó pár hónap hiába nem titkolja most már a barátai előtt sem hogy mit érez irántam mégsem lép. Még mindig az élettársával van. Betelt a pohár mert úgy érzem nem hihetek neki. Kidobtam újra. De ő megállás nélkül keres. Nem akar elengedni. De miért? Nem találkozunk semmi nincs közöttünk, nem hagyja el a barátnőjét akkor mit akar még tőlem?2021. szept. 22. 11:54
1/9 anonim válasza:
Tiltás mindenhonnan és kész. Ha nem akar jönni, akkor engedd el.
3/9 anonim válasza:
Magadban kell lezárni. Amíg érzi, hogy egy kis puncsolás, és megint bejut a bugyidba, addig nem fog leszállni rólad.
Ne is reagálj semmit. Tiltsd le ahol lehet. Aztán megunja.
4/9 anonim válasza:
"Kidobtam újra. De ő megállás nélkül keres. Nem akar elengedni."
Tiltsd le mindenhonnan, minden elèrhetősègen.
5/9 A kérdező kommentje:
A tiltáson már túl vagyok személyesen keres és könyörög
2021. szept. 22. 13:07
6/9 anonim válasza:
Nem nyitsz ajtót, stb. Meg fogja unni.
7/9 anonim válasza:
Ne engedd be, ne állj szóba vele. Ez már zaklatás.
8/9 anonim válasza:
Megis mit vartal, amikor kikezdtel/kikezdett veled egy kapcsolatban elo ferfi? A testeden kivul nem kell mas neki beloled. A tobbi csak rizsa, szinjatek, hiszti. Legalabb tanultal belole valamit?
9/9 anonim válasza:
Maga az, hogy van családja, és belementél leír téged, őt és az egész kapcsolatot. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!