Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változni fognak az érzéseim ha igen hogyan/mitől?
Gyereknek érzem magam pláne a szüleim mellett. Sokat köszönhetek nekik sokat segítenek.
De amikor dönteni kell vagy vlmi komoly dolgot kell meglépni akkor az jár a fejemben hogy szüleim mit szólnának megfelelne e nekik a döntésem stb. Mindig azt teszem mivel otthon dolgozom amit mondanak.
De pl folyton az jár a fejemben mit gondolnak bnőmről vagy arról ahogy ő csinálja a dolgait stb..
Nem szeretek mivel a drogériánkban vagyok eladó és férfiként nem érdekel a smink műköröm stb. és a vevők kérdéseire se tudok ezzel kapcsolatban válaszolni..
Anyáméknak ezt hiába mondtam mintha a falnak beszélnék csak jönnek a magatoknak csináljátok meg legalább nincs idegen az üzletben stb . Hiába mondom h nekem ciki h nem tudok választ adni semmi megértés a részükről..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!